Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Zilina na úcte poštová banka
VÚB Bytča rodičovský a pridavky na ucte
Už aj TB Pe prídavky na účte
PO, SLSP na ucte
@sabina1996 materska na ucte vub ba uz cakam len pridavky
@13riska13 ja zatiaľ materskú nemám tak očakávam SLSP,Košice,ďakujem
Dievcata prosim vas tehotensky prispevok chodi v iny datum ako rodicak a pridavky?
A ja nič,neviem kde nastala chyba
@tomasko27 už ti prišli?
Respektíve takto , tie čo máte csob banku vám prišli normálne?
@alja20 tak predpokladám že csob ma problém, lebo aj kolegyne, vi majú iné banky peniaze majú a csob nic, a aj muž mi včera posielal peniaze na ucet csob doobeda, a doteraz tiež nic neprislo
@isabella31 Aj ja mam csob a tiez nic,normalne uz o11 zvyknem mat na ucte.
@miska030 Tak očividne treba bombardovať csob, že nepripisuje platby. Ale v poslednej dobe ma stále tato banka nejaký problém. Hrôza
@isabella31 praveze pridavky pripisalo o 9:15 na csob dnes
@veronikastrickova prišla vám materská?
@sabina1996 ano prisla aj ta, ale ta mi chodi do mbank a to mi prislo o 13:30
@veronikastrickova mne stále nič? Chodí to aj iné dni teda?
@isabella31 uz prisli konecne ale az teraz pred chvilkou
@sabina1996 chodia, su 2vyplatne terminy
@lenuska0000 chodí osobitne, ale väčšinou v jeden deň. Dnes prišiel len rodicak, neviem čo sa deje
@javiemneviem a vam chodi tiez tehotenske? Mne ma prist prvy raz tento mesiac a vobec netusim teda kolkeho alebo ako to chodi
@nika_17 od gls kuriéra?
@mamusa123456789 u nas mame uz aj gls boxy.Ale byvalo to tak,ze ked ste neboli na adrese,vedel prist aj na druhy den
@lenuska0000 chodí áno, už som v 8 mesiaci, takže už mi párkrát prišiel. Vždy v rovnaký deň ako rodicak. Takže dnešok ma prekvapil. Netuším, čo sa deje.
@javiemneviem tak skusim pockat snad zajtra pride ja mam slsp aj rodicak dnes tusim az okolo obeda prisiel

@mimiqa wau no dnes su rychli 👍😉 vacsinou az po 13... VUB akurat prisli