Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
dnes. tatrabanka. bratislava.
ja mam csob a dnes uz prisla
huráááá, už konečne prišli, tak sa ide nakupovať 🙂))
mne ešte neprišli prídavky, hmm tak čo, zabudli na mňa? je niekto na tom podobne?
Prídavky boli posielané v piatok a do 20 - teho budú na účtoch..
mne rodicak este neprisiel.Materska za 3 dni mi nabehla v piatok,ale rodicak nic.To mi pride akoze kedy???? ☹ nahlasena na rodicak som od 4.septembra. ☹
mne tiez prisla materska v piatok a rodicak este nic 😖
vub - teraz
Poštová banka, stred už prišli aj minuté 😀
dnes odobeda
@aduskaza "niekto" tu vypisuje, že ÚPSVaR mal uzávierku 11.10. asi preto, že to tak je... presne o 9,00... je to striktne záväzný termín, naplánovaný na rok vopred... nie je možné ho rušiť, posúvať a pod. ... takže pokiaľ nemáš presné info, ako to na úradoch práce chodí, tak sa nerozčuľuj na komentáre, ktoré sa to snažia vysvetliť 😉
a zase sa bliži materska 😀
nabahla niekomu uz materska v trnavskom kraji?
ahojte, uzávierku máme zajtra o 10tej!!!!!! a od pondelka ideme na NOVÝ PROGRAM, tak sa tešíme na december, ale budeme robiť všetko preto aby peniaze boli na účte a na pošte včas - do 15.12.2012!!!!!!!! 🙂 uzávierka v decembri naplánovaná na 12.12.2012 /magický dátum / na 10hod!!!!!!
🙂
mamicky este ste nemali matersku
este nie
slsp chodi aj skorsie ci presne 15?
Mne nabehol na účet dnes ráno o 10.30, napriek tomu, že tu bolo písané, že uzávierka na tento mesiac na Upsvr je dnes o 10.00hod. 😉
@dadka232 to mas aku banku?
@dominika241 ja mám tatrabanku a som z Pd, kamoška má čsob a tiež jej nabehol dnes doobeda
@dadka232 no TB mam aj ja ale to asi zalezi od kraja kedy pusca
heh ešte ich nemam a už su minute 😎
dievčatá, je úplne jedno akú banku máte, vždy záleží od pobočky UPSVaR, pod ktorú spadáte, kedy urobí uzávierku a odošle peniaze na účty ... takže je čum a fuk jedno, či máte červenú alebo zelenú banku 🙂
☹ ☹ ☹ ☹ ☹
ahojte baby práve mi nabehol rodičák .... ja som z okr. Gelnica ... je tu nejaká mamina, ktorej tiež z tohto okresu nabehol teraz rodičák? .... niečo mi tu nesedí 😕
@janinna11 babenky vi sa mate. tisko vam zavidim

Vubka stále nič ☹ už som z toho na nervy, asi niekto peniaze nepotrebuje a preto má čas 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠