Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@janinna11 nie ☹
@dominika241 Mne keď minule nenabehol, tak som tam volala a ubezpečili ma 😠 , že do 18-teho mi nabehnúť musí a až potom sa mám sťažovať... Len je to podľa dosť blbé, že jeden mesiac nabehne 12-teho a potom až 18-teho....skoro s týždňovým rozdielom...
@janinna11 ved to ved clovek nevi ani kedy presne md pride
hadam uz zajtra korunky nabehnu
dneska nietorej prisli?
ja mám to pripoistenie, a mne teda ešte nenabehlo nič 😖 ..stále čakám jak kura na sopel 😨
kamoška z TT kraj písala že včera už mala..
@slavka034 aku ma banku
Ja som mala na účte už včera.
stale nic. asi koirunky nabehnu az zajtra ☹ ☹ ☹
Trnava, TB už včera
@loulou co a ja stale nic a pritom mam tiet TB a som z TT kraju
@dominika241 no mne prišiel hneď poobede
@loulou ja stale nic ale este hadam do dvanast dojdu
@enya00 teraz ty prisli?
TB., prave v tejto minutke nabehla 🙂 🙂
@enya00 ☹
ani mne ešte nenabehli, poštová banka
V tejto chvili 🙂 a mozem ist na 4 dnovy vylet 🙂
nabehol mi (SLSP)
vubka ešte ništ...
aj mne nabehol dnes rodicak /UniCredit Bank/ a teda som dost zmatena, bo uz nemal.....takze zajtra navsteva uradov 🙄
aj ja čakám na almužnu🙂 Vub
katren rodičovský sa vypláca mesiac pozadu, takže ak mala dcérka tri roky v októbri, tak ti ešte nabehol rodičák za október, takže je to OK. inak tento mesiac nabehli peniaze skôr, nakoľko sa prechádza na nové programy....niektoré úrady už mali výplaty bánk v priebehu včerajšieho dňa...čiže najneskôr dnes musia prísť všetky platby.....poštovým okruhom pôjdu peniaze v bežných výplatných termínoch( od 19-teho )
ja stale nic

@dominika241 A čo Tebe nenabehol?