Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Aj tehotenske dnes chodi baby? Ci to je zas iny datum?
@lenuska0000 malo by keďže aj materskú aj tehotenske vypláca sociálka
@lenuska0000 tehotenské by ti malo tiež dnes dôjsť ak ti má dôjsť na účet 😊
@romanka1610 ja tiež mám 365 a stále neprišli..vždy prišli na druhý den keď niekto napísal v prvý den že nabehli 🤔🤔 PN mi už prišla
Ma niekto dnes ? 😅 rodicak ?
caute nabehol vam uz rodicak? lebo chodieva okolo 12teho.. ja neviem pozriet mam momentalne problem s telefonnym cislom(pyta na internet banking sms kod) preto sa pytam
pozeram akurat tabulku aha... no ale na to sa tiez neda spoliehat, to ako ked predpovedia pocasie a bude ine:D je to iba "predpokladane" ako napisane..ak tam je 11.3 tak dnes by to uz malo bytt tam 🙂
@slnkojezivotabudic 11. je deň spracovania, výplatný termín je 13.
@slnkojezivotabudic ake predpokladanie. Je to rozpis kedy sa dávky presne zadávajú a kedy sa vyplacaju. Alebo si myslite ze je to z mesiaca na mesiac ako sa UPSVaR buchnu po vrecku a zmyslia si že ahaaa podle pustiť dneska....
Je to tam napisane ze aj nesvojpravny by to mal pochopiť 🫣
@rebeka25 hore je napisane predpokladane...tak aj nesvojpravny by to mal dobre precitat
@slnkojezivotabudic ano je napisane pravdepodobne ale uz par mesiacov chodi kazdemu naraz podla tejto tabulky cize zajtra by mali byt😊
@baskica dakujem🙂
@slnkojezivotabudic predpokladaný termín spracovania je kedy to úrad spracováva, nahrava nové dávky pre nové matky , zastavuje tým ktorým už dávka neprinalezi a pod. Na účet bývajú peniaze pripísané v dátum splatnosti. Preto by mal byť zavedený nový predmet na ZŠ, čítanie s porozumením, lebo potom ľudia ani tabuľku nevedia prečítať.
@slnkojezivotabudic prosím povedz mi ako si ty predstavujes ze to funguje? Ano predpokladané. Aj na úrade sa moze stať čokoľvek prečo by nejakym spôsobom presne na daný deň sa tie dávky nezadali. Ale proste to su tak ojedinelé prípady
Podľa tabuľky som mala mat minulý mesiac 13 a mala som 14 ide aj podľa toho aká banka oni si vedia radi podržať jeden deň majú za to peniaze
odkedy poberam rodicak, vzdy chodi 15eho, plusminus jeden den! ked 15 vychadza na vikend 🤦🏼♀️ nerozumiem tymto otazkam na rodicak, ktore sa tu ludia pytaju pomaly 10eho v mesiaci.
@engiii Ale to je normálne, že prevod medzi rôznymi bankami neprebehne hneď v ten deňy To je pochopiteľné. To nie je o tom, že by banka naschvál držala platbu ako si napísala, že za peniaze.

@mamusa123456789 presne