Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Slsp prišiel rodičák a prídavky ešte okolo 10tej
@micayla997 áno,ale už mi prisli
VÚB okolo 11.30 nabehli
@nika_17 mne furt nie
Baby mám takú otázku - časť januára som bola na materskej a potom som si požiadala o rodičovský príspevok. Akurát mi pípla mbank ešte doplatok zo sociálnej poistovne, máte skúsenosti, že by mi už teraz vo februári prišlo aj za január rodičovský? ☺️ alebo trvá dlhšie spracovanie žiadosti?
@andrea2323 ja som na rodičovskom od 26.12. a prišiel mi celý rodičovský už v januári. Žiadosť som si ale dávala ešte pred koncom materskej.
@andrea2323 na spracovanie maju 60 dni zalezi aj kedy ste si ziadali a ci stihli spracovaz este vam moze prist v 2.vyplatnom termine
Dobrý deň, prosím vás... Prišla tento mesiac OČR tomi kto ju mal? Mne vždy ak mam pride toho 20 teho a tento mesiac nič, môže to byť tým, že bola ukončená 2heho tohto mesiaca? Žeby ju vyplacali až v ďalšom mesiaci teda?
Ahojte slsp Senec mali ste už niekto rodičák? Menila som 1x účet a tak zisťujem či už niekomu prišiel. Keďže dneska je výplatný termín. Aby som to vedela poriešiť s upsvar 😂 aj keď som si 10x kontrolovala číslo účtu keď som im niesla papier ,stále mám strach 😂 Ďakujem baby
@hrasocek12 výplatný termín je 13teho vo štvrtok..
@zuzanap9 ďakujem ,myslela som že je to dneska ☺️ odľahlo mi ☺️
@hrasocek12 zajtra by malo chodiť na účet
prosím vás OČR chodí v akom termíne ? mala som minilý mesiac prvý krát , hneď na začiatku mesiaca , týždeň. ďakujem
LC, Slsp na účte 🙃
SLSP, PB na účte pred pár minútami
ČSOB niekomu prišlo?
ZA, TB na účte sú, ale SMS neprišla.
SLSP okres Čadca prídavky
Mamičky prosím v 365 banke už niekto mal ? Nepýtam sa pre seba, pre známu, ktorej ešte neprišla dávka zo Sociálnej poisťovne
@majka2 ja som z Bn , prišlo mi o pol 11 vub banka
Aj m-bank,BA

@nika_17 mas mbank?