Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@kvietok2891 ja este nemam tiez a velmi by ma zaujimalo kedze ano videla som tabulku ale vzdy prisiel skor ako termin splatnosti/ten posledny den
@jasom36 podľa tabuľky je až zajtra 🙈ja som si pomýlila dátum 😅až pred chvíľou som si to všimla od rána som bola v tom že je 12teho😁
@kvietok2891 ja este nemam tiez a velmi by ma zaujimalo kedze ano videla som tabulku ale vzdy prisiel skor ako termin splatnosti/ten posledny den
@jasom36 tebe prišiel skôr ako podla tej tabuľky?
Okres Čadca SLSP akurát došli
Ba TB nabehlo
TT UniCredit mám
365.vank, zilina..už prisli
Mbank niekto?
KE okolie - rodičak a prídavky na účte - 365 banka
ČSOB niekomu prišlo?
Prepáčte, ale čo niekoho vedie k tejto otázke? Čisto informatívne... Stalo sa už niekedy, že tie peniaze nenabehli, alebo prečo sa pýtate, či nabehol rodičák?
Prepáčte, ale čo niekoho vedie k tejto otázke? Čisto informatívne... Stalo sa už niekedy, že tie peniaze nenabehli, alebo prečo sa pýtate, či nabehol rodičák?
@klaridka ahoj, mne minuly mesiac neprisla materska. tento tiez este nie, neviem, ci maju tiez uz termin...
Ale mas pravdu, tiez som sa vzdy cudovala 🙂
Mamičky na Slovensku fakt nemajú peniaze. Oni čakajú na ten príspevok ako na dar z nebies.
@anonym_8e375a ako pisem. Posledne 2 mesiace mi nabieha az s terminom splatnosti. Predtym mesiace mi isiel ten prvy datum nie az na termin splatnosti.
@jasom36 to je zaujímavé ze tebe prídu peniaze v deň keď to už spravovaju ty si nejaká zazracna
Zdravim,nahodou neviete,kedy je tento mensiac druhy vyplatny termin?
@vaapeter66 17.12 🙂
@vaapeter66 17.12 🙂
@eni0307 na urade mi povedali,ze v druhom vyplatnom termine v movembri..
@vaapeter66 25.11
@stastnamamulka nova tabuľka este nieje prosim?
@tehotna40 netuším
Ahojte ,neviete náhodou kedy bude materská vyplácaná tento mesiac ? Týka sa to muza. Ten si žiadal 1.11.
Ahojte ,neviete náhodou kedy bude materská vyplácaná tento mesiac ? Týka sa to muza. Ten si žiadal 1.11.
@anonym_347614 zajtra sa bude vyplácať na účet
@anonym_347614 zajtra sa bude vyplácať na účet
@kvietok2891 ďakujem moc 🙂
Ahojte baby nela niekto novu tabuľku ?
Ahojte baby nela niekto novu tabuľku ?
@tehotna40
@kvietok2891 načo Vam je ta tabuľka prosím Vás?
A dnes nemal nikto?
@tehotna40
@kvietok2891 načo Vam je ta tabuľka prosím Vás?
@anonym_8e375a len tak vždy to tu dávajú kedy sú vypacane