Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
prave mi nabehli korunky n aucet ale nechapem tomu preco si banka strhla 10e. ako je to mozne
@dominika241 nebola si v nepovolenm precerpani?
mal už niekto materskú zo sociálnej poisťovne? 😉
@kwetinka77 nie vzdy tam necham 5e
@biancarv ano,prave pred chvilku
@dominika241 tak to je nejake divne aku mas banku? Skus sa ist tam popytat alebo zavolaj
@dominika241
@weissrose baby poraďte mi prosím, ja som na materskej od októbra, ale ešte mi neprišlo rozhodnutie zo sociálnej poisťovne, dostanem aj napriek tomu materskú tento mesiac? lebo keď nie, tak to bude pekný problém. Mali ste peniaze skôr ako rozhodnutie? díky 😉
@kwetinka77 TB
dominika@ nemas tam nejaky trvaly prikaz inkaso alebo nieco podobne? Mohol by to byt aj poplatok za nejaku transakciu mimo balika sluzieb. Neviem... pracujem sice v TB ale uz som dlllho doma na rodicovskej tak neviem co by to este mohlo byt. Skus si to pozriet na internetbankingu a ked ti to nebude jasne tak zavolaj na dialog, ved to ti nemozu len tak strhnut 10 eciek
@kwetinka77 nemam
@weissrose http://www.socpoist.sk/materske/1293s tu píšu, že okolo 20 dňa, takže asi tak 😒
ja som mala uz vcera, do mbank

@moon1979 nie je to celkom pravda, lebo so susedou dostavame peniaze vzdy inak..ona vzdy doobedu a ja vacsinou az vecer alebo na druhy den..mame rozdielne banky