Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
mne rodicak nabieha vzdy do 15teho.. podla toho ako vychadza vikend.. tento mesiac uz trinasteho bol na ucte..
vub banka, namestovo 🙂
mne nabehli dnes rod.pridavky
RP už prišiel poštová banka
aj mne už nabehla no neviem čo budem s tolkými peniazmi robiť 😀 😀 😀
@weissrose skus urobit niekolko desiatok tisic/stoviek tisic prevodov v jeden den... 🙂)) Nielenze by zase skolabovali informacne systemy, ale asi by sa aj upiekli servery a statnu pokladnicu by tiez vychytilo od radosti 🙂))
boze to nemyslite vazne, taketo debaty... a lamentacie... spravia to a poslu.. jednemu pride o 1 druhemu o 2 dni... no a? Kazdy mesiac to tu kukam a neverim vlastnym ociam 🙂) a 20teho je rovnako ako v pracovnej zmluve... ale moze to byt aj skor 🙂 nie je to pevny termin, skor najneskorsi. A mne vzdy chodi rodicovsky rovnako 14-15teho.. a tu som.. nestresujem 15teho o 8mej rano.. kde asi tak je 🙂)))
ani sekom este nerpisli peniazky, teda ja nemam rodicovsky ale za poslednu absolvensku my este neprislo ...to ma vie tak vytocit ze az..tak vyplacat maju do 15. dna v mesiaci ale nikdy to tak nieje ale ja keby som sa nesla 15.podpisat tak 16. som vyradena 😠
ja stale nic ke
@weissrose ja sa neroculujem, ale peniaze ti pridu tak ci tak... ty sa tu rozculujes 🙂
@simca06022011 dobre ked mi pridu nech mi pridu... ja sa nerozculujem, mozno ak nad tebou, ked sa ta to netyka preco vobec komentujes...
@weissrose mozem komentovat vsetko co chcem komentovat... a rodicovsky chodi ajmne, takze neviem preco by som nemala 🙂

@biancarv sranda ze napisu oklo 20 a niekto ma ovela skor... je dost nespravodlive ze to zalezi podla okrsu a banky :(