Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
dnes poobede.
a zasa nepridali :o)
no tak mne prislo zo SP dnes vsetko naraz.. rodicovsky s pridavom (chodi to niekomu v jednej kope? lebo mne ano..) aj PNka...
Ja som sice S ale SLSP a este nedoslo ani rodicak ani PN zo socialky. Cakam zajtra. 🙂
Mne dnes nenabehli peniažky ☹ Tak snáď zajtra 16-teho 😵 Inak mám TB....
@ivkarastik aj ja mam tb a mne uz dosiel
@tremonti asi je rozdiel v tom, že ja poberám RP a prídavky na deti v TT a nie v MI 😀
ani ja som este nic nedostala...hoc uprimne,presne ani neviem ku ktoremu v mesiaci to chodi....
@diusik pridane bude az vo februari za januar... teraz dojdu alebo dosli peniaze este po starom za december 😉
@ivkarastik preco je tam rozdiel?podla krajov idu ci ako to myslis?
@tremonti ja neviem.....to ja len tak 🙂)) mne chodia peniaze niekedy 15-teho a niekedy 16-teho......ako sa im tam zachce 🤐
@ivkarastik ahaaaa🙂
@tremonti 😀
ani mne nič neprišlo zatial
@misulik.uk prepac neviem co myslis 🙂 ja so si len robila srandu,ze zase ta ista suma 😉
prisla niekomu uz vysia materska?
@dominika241 tá príde až vo februári myslím, lebo všetko sa vypláca mesiac po zadu čiže aj rodičák aj prídavky zvýšené prídu až vo februári podľa mňa. A mne už prišla tá "almužna" v pondelok o desiatej doobeda a mám Sporitelnu.
a co trnavcanky este ste nemaly na ucte? ja mam TB a stale nic
@dominika241 mne nabehol do SLSP asi pred 15 minutami.. konečne..
stále nič mám CSOB
@dominika241 tak ja som mala uz v pondelok, som z HC a mam ZUNO, t.j. skoro to iste ako TB
baby ako vam to pomoze ked tu zistujete tuto informaciu? aj tak to neurychli prichod materskej/rodicovskej...
TB Kosice uuuuz 😀
ako čítam niektore máte učta SLSP a prišiel až teraz? ako je to možne? mne to prichádza najneskôr 14teho? tiež mám SLSP. Prečo to tak dlho držia? Zo šátnej pokladnice to odchádza 10teho predsa!!!
prima banka... konečneee 😉
košice prave nabehol tatra banka

@billam Dnes o druhej som uz mala peniazky na ucte.