Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
SLSP BA uz nabehol jupiiiiiiiiiiiiii 🙂
@veroni111
@matuskova003 no tak uz by aj mne mal 🙂
@matuskova003 a ktora cast BA?
@moni244 ružinov
@tinushka13 ja mam prima banku a stalo sa mi velakrat ze aj poobede prisli
@matuskova003 dakujem
LM nabehol 😀
BA TB ano
je tu niekto z okolia Zvolen??
PB stále nič :(
šala otp nič 😖 🤐
slsp Ba nabehoooool 🙂
Má niekto s Košíc ??? 🙂 🙂
Bratislava- Ružinov Vub náhodou ste niekto nedostali? 🙂 Ja rátam až v pondelok, alebo dnes až niekedy po 14.00 h ako zvyčajne.
Levice a okolie - RP a PnD na účte...
@mirareisenauer za ružinov tu už niekto písal že nabehol.
Kosice VUB nic 😝
@tinushka13 hej, všimla som si, ale Vub tak skoro peniaze nepustí 😀 preto rátam, že až v pondelok. ☹
Mna by zaujimalo, ako to robia, to nemaju nejaky predpis, podla coho posielat? Ba ruzinov SLSP uz ma, ale obvod 4 este nie
tiez by ma zaujimalo preco v Ba,dostanu 13teho v Mi tiez a my v Snine az 17teho....kazdy mesiac.. den hore/ dole .my 🙂podrzime hladovku
SA Prima Banka este NIE
@mirareisenauer tak s VUB este mas sancu 😀
Ja tiež nechápem prečo aspoň ten dotyčný kraj nedodržiava nejaký jdenotný termín. Keď jeden mesiac pošlem 13 .. potom zasa 17.. však nech si určia jeden deň kedy to bude OK a nei hore dole.. to že to nevedia dať dokpy na celom SK tak OK.. ale aspoň podľa krajov by mohli udržiavať nejaký termín.
@tinushka13 co kraj ale aj mesta, je to na hlavu postavene
Neviem, či neposielajú podľa abecedného zoznamu. Lebo ak by to bolo podľa obvodov, tak by mal napr. Ružinov približne v rovnakom čase. Ale zase dosť záleží aj na banke. 😖
@mirareisenauer Ja mám TB.. doteraz som prijala platbu už asi od všetkých bánk a vždy na druhý deň nabehli (ak ich odoslali v čase zúčtovania a nie niekedy v noci ) .. takže TB nabieha iste do 24hod.. myslím že aj ostatné banky by to tak nejako mali mať.. človek nikdy nevie.. skôr si myslím, že to neposlali z úradu.
Ba 5 už má niekto ????
okres ZC VUB banka už na účte 🙂
@marika1230 ja uz si na to zvykla..ze najprv pozeram,ako sa vytesuju ostatni 🙂 ale tak...vychod je vychod no...

dakujem 🙂 a uz ma aj niekto v ba?nevsimla som si