Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Baby myslíte, že dnes príde materská dávka ? Nie rodičák, ale materská, nefunguje mi internetbanking a bakomat až v meste vrr 🙄 😠 Ďakujem 🙂
Tak co myslite ze dnes budu???
podla mna od zajtra budú nabiehať 🙂
podla mna pridu az vo stvrtok
@126 ahoj, tento mesiac to bude 15teho. Boli Vianoce, skorší výplatný termín.
@moni244 my zajtra máme výplatný termín a na účte budú peniaze okolo 15teho.
ale každý mesiac jedno a to isté sa opakuje, peniaze na účte a potom na druhý deň sa objaví otázka že kedy budú peniaze na účte o mesiac? 😠 😀
@poleva to je výplatný termín, vtedy idú peniaze z úpsvar ale na účte sú do dvoch troch dní. zväčša toho 15teho. ak to nie je víkend alebo nejaký sviatok!
Zvacsa je na ucte 14-15teho. Dnes je este skoro.vsak je len pondelok.
Ja by som sa nenahnevala keby pride aj dnes INAK AKO TO JE S TYM ZVYSENIM KTO TO DOSTANE??? LEBO RSZ TAK POVEDIA RAZ ONAK
@moni244 pracovat nestačí,dieťa musí chodit do jasiel a to plný mesiac o čom musí byt vystavený doklad alebo je pri dietati legálna registrovaná opatrovatelka so živnostou ktorá vie tento doklad vystavit...pretože na základe toho sa dávka dostáva...to sa dáva vždy 1. v mesiaci na sociálku...takže také jednoduché dostat to to nie je 🙂
Minuly mesiac prisli 11. Som zvedava aj ked pochybujem.
Tak dnes nic...
Zda sa mi ze v Ziline maju len dnes uzavierku,lebo v piatok som tam bola este dake papiere zaniest a boli tam len do 12 tak to by asi nestihali este aj uzavierku spravit.
VO STVRTOK-PIATOK BUDU PENIAZKY
aha...no bude sa to musiet asi nosit mesiač čo mesiac,také som mala posledné info...od kompetentných,ale uvidí sa...nikto poriadne totiž nevie...ako vždy...
Dnes by mohli prist
@anchelita skoro furt čakate najskorej štvrtok piatok

@marian86 A zase o tom istom - áno záleží od okresu, kraju ale nie od banky. 😉