Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@zuzanadringus ja sa nepytam, mne vzdy chodia 15.teho aj keby neviem co bolo, tak aspon to nemusim kazdy mesiac riesit :D
@alchemilkazltozelena vies tu ide hlavne o to, ze jeden den cakania hore dole este nikoho nezabil... kazdy mesiac to iste... udrie 1eho - otazka - Co myslite baby kedy dojde tento mesiac rodicak ... potom 10eho- Este vam neprisiel rodicak?...13eho- zacal nabehovat rodicak?... 14eho- komu a v akom kraji, akej banke a o akom case uz rodicovsky nabehol?... 15teho - este stale nemam rodicak a je 08:00 rano... Je 10:00 a este nenabehol... o druhej zase otazka ci uz nabehol niekomu kto ma VUB v Nitrianskom kraji..... PROSTE TO JE NA HLAVU.... Ano dostavame malo penazi, niekomu to financne nevychadza, caka na kazde euro... Ale peniaze dostane kazda jedna z nas..... Takze zienky RODICOVSKY CHODI OD 13-17 dna v mesiaci... Mozno raz za rok pride este o den skor....
Moj osobny nazor,ved to do tejto skupiny aj patri.Koli tomu bola zalozena.Keby sme v skupine o vareni tak nepoviem.A ci je tu milion otazok,takych,alebo onakych.Myslim,ze to sem patri a je to ok..podla mna,ci????🙂
@zuzanadringus hlavne je dobre to, ze ked aj ked zacne nabiehat, tak nepisu mesta ale len banky, stale nepochopili, ze to zavisi od okresu. A tiez nechapem, preco si neprecitaju, co popisali iny, ale pytaju sa to iste, co dva prispevky nad nimi 😉 ale je to fajny relax to tu citat, najprv okolo 10 nadavky na tetusky, ze maju cas a neposlali, spolocne s nadavkami a rozculovanim, ze sa stat nestara, potom zacne nabiehat jeden okres, to zase otazky aj na ine okresy a potom stresy, preco nechodi, ked iny maju, ale pritom je este len sedem hodin rano a banky pripisuju od desiatej, uz sa tesim na tento mesiac
@moni244 a kazdy mesiac je to o tom istom 😂 ... za ten cas, co to sem pisu uz mohli mat povysavany byt ci dom 😁
@zuzanadringus pravdu mas, mna to tiez vytaca, je to chore toto iste sa pytat kazdy mesiac, normalne sa cudujem ze to tie zeny este bavi
@moni244 tento mesiac bude tiez zaujimavy na citanie kedze piatok je 12eho a pondelok 15eho :D
@evka32 maš pravdu je to tema o tom len nechapem načo sem prispievaju každy mesiac tie ktorym na tom nezaleži,ved vieme že pride a čo 🙂 ,ja sem napišem len že mam nič ine ale vytača ma že stale tu riešia prečo sa pytaju načo sa pytaju TAK MILE MAMINKY ak sa nepači tak nečitajte alebo neprispievajte.....
@koniarova Teraz kvôli čomu? Aký máš problém?
Kočka písala - prečítaj si príspevky, že bola na OČR-odovzdala zamestnávateľovi a viac sa nestarala až vtedy keď neprišli peniaze - no ako som už písala s OČR nemá zamestnávateľ nič spoločné, ak to mzdárka neskôr poslala na SP, tak to neskôr spracovali a dostane peniaze za december až teraz vo februári...Keby sa zaujímala skôr, tak spraví ako som to robievala ja - doniesla som potvrdenie zamestnávateľovi, ten mi ho potvrdil, nechala som mu kópiu a osobne som si to zaniesla na SP a vedela som na čom som - bohužiaľ v dnešnej dobe sa človek môže spoľahnúť len sám na seba...
@lulupilatova Prepáč, ale nedá mi - ty čo tu skáčeš do normálnych ľudí vyjadrujúcich svoj názor a ešte ich aj urážaš? Bezdôvodne? Nikde ťa nikto nijak nenazval a ani neurazil -sama skáčeš do druhých
@lulupilatova ja som uboha? A ty si potom co? Mas zaujimavy pphlad na ludi 😉
@evittam nechaj, som zvedava, co este vypoti 😉
boze nehadajte sa tu,naco sem pisu tie co nechcu poradit ale nadavat,ocr mam,zo zsmestnavatelom vybavenu a bola riadne odovzdana do terminu,sp zial nic nevyplatila este,ich nezaujima ze clovek ma aj uvery atd,ale nevadi aspon to som sa tu dozvedela ze nabuduce si to do sp odnesiem,osobne

@ewka0012 zavolaj priamo so socialnej a opytaj sa.