Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
co to je.....dnes 16teho a este stale nic, predtym vzdy 14-15 uz boli na ucte a teraz nic, uz aj minuly mesiac meskali.....
Ahojte, mne nabieha bežne 12.-13., ale teraz mi nabehol až dnes...
@solinkarka kazdemu este nie
Akurát tu bola poštárka, dávky mi samozrejme neprišli, tak som sa jej spýtala, že kedy bude roznášať šeky, pretože úrad mi dávky poslal ešte minulý týždeň 10-teho. Povedala mi, že až behom budúceho týždňa, a ešte sa pochválila, že ona už šek má (pracuje na pošte takže je to proste dali). Tak som ju slušne poprosila, či by mi ho mohla najneskôr v pondelok hodiť do schránky keď už to teda na pošte je.
Nechápem z akého dôvodu to pošta týždeň drží.
Trnava a okolie, nabehla Vám materska??? Mne stále nic.....
ja mám už aj minutý 😉
mne uz materska nabehla a mam slovenskusp
Ja tiez este nemam ;/
stale nemam :o(((
Mne chodí 16 teho doobedu a ešte stále nič.Mám TB.Už by sa mi dosť zišli...
@lalilala Ani ja
kosice tatra banka nic este
vub-nic ☹
slsp uz vcera....
uz 🙂 na VUB mi nabehuje (minuly mesiac aj teraz) k 16temu po 13:00
no akosi to meska☹(...mam slsp a staaaale nic....za posledné tri mesiace im to akosi tam hapruje s posielanim peniazkov☹((
u mňa ešte nič- slsp- a to už 16teho som mala prašule na účte 🙂 🙂 😉

ahojte, mne neprisiel taktiez rodicovsky prispevok, len neviem ci mi nahodou nenabehol naraz minuly mesiac, dostala som poslednu matersku a + som mala dostat za posledne 3 dni v mesiaci rodicovsku, nabehli mi vsak peniazky ako keby za cely mesiac a tych par dni....tak teraz neviem ci mi poslali uz aj na tento mesiac, alebo ako to je....stretli ste sa s tym uz?
vdaka