Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@evittam nemusíš ja som tam bola ja viem a tebe určite nebudem vešat na nos čo musim hradit 15..nechapem načo tu komentuješ ked sa ta to netyka a je ti to jedno tu píšu maminky ktorím to jedno nieje a potrebuju mat na učte platbu už dnes ale to ti asi tažko vysvetlim a ani nemam chut čiže viac na teba nereagujem papa.. 😵
@bezka1 Maj sa. Ak sa ti nepáči čo píšem a ako reagujem tak to nečítaj. Sme na verejnom fóre - môžem napísať čo len chcem a kam len chcem. Chápem tvoju situáciu - niektoré platby proste musia ísť v daný termín-je to normálne a logické, tak ak nemôžem ovplyvniť termín platby, tak sa zariadim tak aby tam tie peniaze vždy boli bez ohľadu na to, či mi ich niekto pošle - ak je to také ako píšeš. Inak sa dá vždy dohodnúť. A to, že to nastavuje banka bez tvojho vedomia nie je pravda - pri žiadnej platbe ani pri úveroch,pôžičkách.....
@bezka1 ja som mala tiež konfrontaciu s jednou milou maminkou sice preto že džubala tu do jednej maminky a ako som si všimla tato mila mamka ktora ma problem s tebou velmi rada mudruje a stale sa zapaja len čo niekto niečo napiše,akokeby striehla že čo mile može niekomu napisať/ určite nie si ani prva ani posledna ktorej davala rady takže kašli na nu a viem že nie stale sa da nastaviť podla seba niekedy ak to vychadza na ten datum tak s tym nepohneš 🙂
@tutky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ešte, že sa tu nájde toľko múdrych ako si ty. Ja do nikoho nerýpem a nemudrujem - len píšem to čo je pravda a ako to je. Keď mám raz splátku 10. tak nečakám, že my platba, ktorá väčšinou chodí 12.-15.-16. nabehne 10. a poistím sa - dosť normálne a logické. Ale jasné, ja "nechápem" to, že ste chúdence mamičky na RD a čakáte na 200,- Eur ako na spasenie - tak sa ospravedlňujem za moje logické a racionálne myslenie. Pekný večer želám. A keď chceš o niekom písať a na neho "kydať", tak ho aspoň označ!
@lalinko2010 no co prišlo ti dnes?
@evittam a možno si nemôže vybrať dátum splátky! jediné čo som si mohla vybrať termín splátky je hypo, inak všetky ostatné platby mám určený dátum podľa zmluvných podmienok a basta, darmo presviedčam a prosím, aby som si mohla posunúť na neskorší dátum - smola, mám si to zariadiť tak, aby som to do toho dňa mala zaplatené. Preto nemám ani zriadené trvalé príkazy.
asi neskoro ale prešov-dosla dnes marodka 😉 😉 rodinne asi zajtra 😉 😉
BABY SLSP Ba.... rodičák je na učte 🙂
@evittam nap uver ti len tak splatku neposunu..cca 150e stoji presunuť splátku na iný termin...
@lucifuuck prišlo, bolo 15teho.
@anickaaa6aaa Ja viéééém, už som to písala - nechajme to tak, dievčatá, lebo som zase len tá zlá. Veď keď beriem úver tak porozmýšlam na kedy si dám splátky - ak sa to dá - to je všetko. Ak nie tak sa zariadim. Pekný deň všetkým a dúfam, že už všetky budú mať peniažky a budú konečne spokojné.
LM včera som volala s pani z úradu a vravela ze oni posielali peniažky už v piatok ale že národná pokladnica bude posielať až 15, 16 tak hádam dnes dorazia
@milu_na no dufam ze pridu nikdy my tak neskoro neprisli
Košice ma už niekto??,Dik za odpoved
Bardejov ..... máte niekto??? Ďakujem
@kristinka1990 No uvidíme či to tak bude aj ja som čakala že bude v pondelok a nič. Len jedno je smutné že štátne peniaze chodia ako sa úradníkom zachce. Raz sú už 12 a niekedy ani 15...
už nekomentuj kazdeho

@bezka1 ja som si ich nastavila na 20