icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

alexandra206
11. mar 2016

baby co blaznize ved je 11steho

moni244
11. mar 2016

@alexandra206 čo si si ešte nezvykla? to je tu klasika okolo tohto dátumu 😉

maslenka47
11. mar 2016

@moni244 ja uz ani neviem, ci sa mam smiat alebo plakat, ked vidim tuto temu v zozname. Ako keby to nebolo jedno, ked chodi v mesacnych intervaloch.

moni244
11. mar 2016

@maslenka47 ja sa už len smejem 😉 no vidíš, niekomu nie je, keď vypisujú stále tie isté dookola okolo tohto dátumu

marshmallow
11. mar 2016

Zeny ale tu je istota ze aspon pride 😊 u mojej sefky to nikdy nebolo iste 😂

puss02
11. mar 2016

Evidentne nezijete z mesiaca na mesiac asi preto je vam to vtipne

deniskami
11. mar 2016

@puss02 Nie je to vtipne,je nás veľa takých čo čakáme ako na spasenie,ale vždy chodia v rovnaký čas,uzávierky sú vo väčšine miest 10teho a tu na fórum píšu niektoré maminy už dva týždne predtym,či už chodili niekomu peniaze....vždy sú po 12tom 13tom....

petatrubicka
11. mar 2016

@anchelita az 16 na druhy tyzden dnes by to bolo velmi skoro

evittam
11. mar 2016

@puss02 Presne tak - to, že niekto žije z mesiaca na mesiac vtipné nie je ale už je skôr na zaplakanie ako tú každý mesiac píšu tie isté to isté a dobre vedia, že aj tak to skôr nepríde.
@deniskami

mb269
12. mar 2016

379 stran koli jednemu datumu ? 😀 😀 😀 pride OD - DO kazdy mesiac tak naco takato schizo tema :D

angel257
12. mar 2016

uvedomte si jedno 🙂 tým že tu budete vypisovať skorej nepríde ani to nezmenia!!! bude to stále rovnaký dátum .....

celasapremenim
12. mar 2016

mohli by poslat desat krat viac :D

domca32
13. mar 2016

No kocky,tato tema bude od zajtra najnavstevovanejsia tema na koniku 🙂 🙂 peniazky dojdu bud zajtra alebo v utorok...ale skor asi v utorok,lebo je to normalny pracovny den ! 🙂 a kocky,nepiste tu zajtra veci typu,NEMAM N PLIENKY ,lebo zas sa tu najde dajaka SALAMUNOVA lady 🙂 🙂 od zajtrahoruca linka 🙂 tesim sa na Vas kočky a na Vase zajtrajsie prispevky 🙂

veve14789
13. mar 2016

Ja uz mam aj minuty takze vratim na kreditku a hotovo 🙂))

moni244
13. mar 2016

@domca32 a hlavne nech nezabudnu vypisovat a stresovat uz o siedmej rano, ze preco nechodia a ze dnes zase nedojde, ako vzdy

angel257
13. mar 2016

@domca32 aj ja sa moc na to teším :D btw ani ja nemám už plienky :( ale netreba mi ich :D

zsuvicska
13. mar 2016

Ja to nechapem ze naco sem pisu take maminky ktorym je jedno ze kedy pride.

danuska24
13. mar 2016

@zsuvicska ci to niekomu je jedno ci nie je aj tak pride tak ako kazdy mesiac.

domca32
13. mar 2016

Baby,aj ja cakam na rodicak kazdy mesiac,ale nie az tak urgentne 🙂 ja tuto diskusiu navstevuhem preto hlavne,lebo sa mi paci,ako sa to vzdy rozbieha a je to take zlate,ze sme tu v podstate vsetky baby cudzie,nepozname sa,ale predsa si pomozeme a informujeme sa vzajomne,ze kde uz je rodicak,kde nie je 🙂 je to uuuplne zlate to tu citat 🙂 🙂 ja som to nenapisala v zlom 🙂

ataz
13. mar 2016

@domca32 presne 🙂 je to taký ten "týždeň" v mesiaci 😀 pre mňa už len 3x
skôr sa čudujem, že na túto tému reagujú ľudia, typu: vyrývania a rôznych posmeškov...lebo názov témy je úplne jasný a keď ma to nezaujíma, tak to nekomentujem a jednoducho túto tému prehliadam.
Takže tak ako sa niektoré maminy čudujú keď niekto čaká na rodičák, tak sa ja čudujem, že oni majú takú potrebu a nájdu si čas na to, aby sem písali - z nudy - ako inak 😀

zsuvicska
13. mar 2016

@ataz pravda!!!!

zsuvicska
13. mar 2016

Nic v tom neni ked niekto uz ma posledne plienky atd.netreba sa vysmievat.komu to nepaci nech sem nepise radsej nic.

marian86
13. mar 2016

@domca32 okres Ba, Lv atd zajtra, okres Ga,Ke atd utorok

domca32
13. mar 2016

@zsuvicska ahoj,ja som to myslela tak,to co som napisala,ze kazdy mesiac sa tu najde dajaka truuuba,ktora musi vsetko okomentovat! 🙂 ja mam rada tuto temu a rada si to tu citam okolo 15teho 🙂 aj mna potesi,ked mi piiipne sms z banky 🙂 len niektore su tu vzorne az moc a komentuju kazde slovo

lilly0812
13. mar 2016

@anchelita Ahoj, myslis ze bude zas 16teho ci nas prekvapia uz 15teho?

zsuvicska
13. mar 2016

Dneska to bude.🙂

alexandra206
14. mar 2016

Hadam pridu by sa zisli uz

schwarzbacherova
14. mar 2016

@alexandra206 pridu dnes podla mna

petka0202
14. mar 2016

🙂