Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Dobre by bolo kebize dostaneme
@domca32 ahoj ja mam teraz velku zasobu plienok v lidlu tak dnesk bude hadam klud
@alexandra206 a dobre su tie plienki kolko stoji a kolko su v tom
@sabinka777 pre mna ju naj a to maju obe decka vidu 6,99 a pocet je podla velkosti ako chces teraz min víkend bola akcia a boli po 5e
@sabinka777 ja kupujem uz 5ty rok len tie(3deti)lidlacke..max spokojnost 50ks 6,99e v akcii 4,99e
@alexandra206 skusim to kupit maly mi uz len vecer nosi ale mala mi este nosi stale a jak sa volaju lebo ja z kaflandu kupujem
V stredu bude je 16
@sabinka777 lidl ma len dvoje plienky a tie velke su tie dobre
@alexandra206 viskusam ich ked dostaneme peniaze
Ahoj myslíte že dnes nabehne,Bratislava
No.duuufam,ze nabehne 🙂
Jej to bude moj prvy rodicak 😀 tiez sa tesim kedy pride, ako ked som sa tesila na prvu vyplatu 😀 hoci v myslienkach ho uz mam davno minuty 😀 😀
No co zeny myslite ze dnes budu
Potom napiste ked volakto dostal
@pumpkincake Ahoj.No aj ja uz nan cakam.V aprili alebo v maji uz budem mat po neviem kolkych rokov.A uz teraz viem co s nim 🙂 sila ze.Ale zase taku sumu nie je problem minut.
Bude to dneska.
@schwarzbacherova 😉 - pravdu máš!
@anchelita hor sa dnes nakupovať!
@michaela_lm 15.03. smer nákupy.
@lalinko2010 minuly mesiac prišiel 16 myslim že aj teras tak bude
@michaela_lm 15-16chodil min mesiac
@alexandra206 možno začnu uz dnes neviem
@lalinko2010 takze dnes?Si ma potesila
Hej dnes je 14 a materska tak hodila ze 14 ci
Podľa mňa dnes bude. Je pred sviatkami Veľká noc, vtedy zvykne byť skôr. Za 3 roky to už mám odsledované 🙂 Inak mám stále 16. Takže podľa mňa bude dnes, max zajtra.
U nas v meste na poste je papier nalepeny ze ako budu sviatky tak aj soc.davky zacinaju dat skorej uz od 17.ho.

tak a idem hypnotizovat mobil 😀 .