Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@alexandra206 čo si si ešte nezvykla? to je tu klasika okolo tohto dátumu 😉
@moni244 ja uz ani neviem, ci sa mam smiat alebo plakat, ked vidim tuto temu v zozname. Ako keby to nebolo jedno, ked chodi v mesacnych intervaloch.
@maslenka47 ja sa už len smejem 😉 no vidíš, niekomu nie je, keď vypisujú stále tie isté dookola okolo tohto dátumu
Zeny ale tu je istota ze aspon pride 😊 u mojej sefky to nikdy nebolo iste 😂
Evidentne nezijete z mesiaca na mesiac asi preto je vam to vtipne
@anchelita az 16 na druhy tyzden dnes by to bolo velmi skoro
379 stran koli jednemu datumu ? 😀 😀 😀 pride OD - DO kazdy mesiac tak naco takato schizo tema :D
uvedomte si jedno 🙂 tým že tu budete vypisovať skorej nepríde ani to nezmenia!!! bude to stále rovnaký dátum .....
mohli by poslat desat krat viac :D
No kocky,tato tema bude od zajtra najnavstevovanejsia tema na koniku 🙂 🙂 peniazky dojdu bud zajtra alebo v utorok...ale skor asi v utorok,lebo je to normalny pracovny den ! 🙂 a kocky,nepiste tu zajtra veci typu,NEMAM N PLIENKY ,lebo zas sa tu najde dajaka SALAMUNOVA lady 🙂 🙂 od zajtrahoruca linka 🙂 tesim sa na Vas kočky a na Vase zajtrajsie prispevky 🙂
Ja uz mam aj minuty takze vratim na kreditku a hotovo 🙂))
Ja to nechapem ze naco sem pisu take maminky ktorym je jedno ze kedy pride.
Baby,aj ja cakam na rodicak kazdy mesiac,ale nie az tak urgentne 🙂 ja tuto diskusiu navstevuhem preto hlavne,lebo sa mi paci,ako sa to vzdy rozbieha a je to take zlate,ze sme tu v podstate vsetky baby cudzie,nepozname sa,ale predsa si pomozeme a informujeme sa vzajomne,ze kde uz je rodicak,kde nie je 🙂 je to uuuplne zlate to tu citat 🙂 🙂 ja som to nenapisala v zlom 🙂
@domca32 presne 🙂 je to taký ten "týždeň" v mesiaci 😀 pre mňa už len 3x
skôr sa čudujem, že na túto tému reagujú ľudia, typu: vyrývania a rôznych posmeškov...lebo názov témy je úplne jasný a keď ma to nezaujíma, tak to nekomentujem a jednoducho túto tému prehliadam.
Takže tak ako sa niektoré maminy čudujú keď niekto čaká na rodičák, tak sa ja čudujem, že oni majú takú potrebu a nájdu si čas na to, aby sem písali - z nudy - ako inak 😀
Nic v tom neni ked niekto uz ma posledne plienky atd.netreba sa vysmievat.komu to nepaci nech sem nepise radsej nic.
@zsuvicska ahoj,ja som to myslela tak,to co som napisala,ze kazdy mesiac sa tu najde dajaka truuuba,ktora musi vsetko okomentovat! 🙂 ja mam rada tuto temu a rada si to tu citam okolo 15teho 🙂 aj mna potesi,ked mi piiipne sms z banky 🙂 len niektore su tu vzorne az moc a komentuju kazde slovo
Dneska to bude.🙂
Hadam pridu by sa zisli uz
@alexandra206 pridu dnes podla mna
🙂
Ja si tiez myslim ze dnes pridu 🙂

baby co blaznize ved je 11steho