Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@petatrubicka stalo sa to síce len raz ale vtedy boli tuším sviatky a bolo po dovolenkách tak si dali načas. Inak mávam okolo 14-15 na ucte
@lalinko2010 ahoj NM kedy prosim ta
@totatimeka Dik
Tak to je super 🙂
@mirka2411
Nabehlo uz niekomu
@veronikakajka asi az zajtra
@veronikakajka podla mna dneska este nie skor zajtra
Nech sa stane zazrak a neh priduuu co najskoooor
Fakt nechapem Vas..pisat viete ale citat nie? Bolo pisane ze stvrtok - piatok dostaneme aj to cca kt .okres kedy
Baby,to z akeho dovodu cakate dnes ? Ved je len 12teho !! A ani zajtra necakajte ! Jasne,potesilo by zajtra,ale to urcite nebude,nakolko je 15teho normalny pracovny den 🙂 a minuly mesiac sme mali rodicak na ucte uz 14teho,takze tento mesiac to bude az 15teho :(
Pravdaže prídu najskôr vo štvrtok neviem prečo niekto čaká už dnes ved ledva boli uzávierky.
Zajtra budu dnes posielali
@zlatinko17 mozem sa opytat kedy ste mali minuly mesiac? Aby som to vedela porovnat? A to vam povedali na socialke ze dnes posielali?
Ano prave som od tial prisla ze dnes rano posielali peniaze
@zlatinko17 a minuly mesiac neviete kolkateho vam nabehlo? Aby som iba porovnala ci trnava a bratislava maju rovnaky datum
@miskanikolas ahoj,uz sa stalo,ze napr.BA jedna mestska cast dostala 14teho a ina mestska cast dostala 15teho ! Ale ak to tu budes od zajtra sledovat,tak tu sa dozvies vsetko ;) TO MI TEDA MOZES VERIT :D chodieva vacsinou 14-15teho 🙂
Min.mesiac 15 som mala na ucte
@miskanikolas ak sa mi dobre mari tak trnava ma az ako poslednu medzi Ke, Ga--- a tie dostanu piatok..
Tak asi nema posledna
@zlatinko17 dakujem vam vsetkym. No ja som mavala v ten isty den ako KE potom sa to zmenilo tak ze posledne mesiace mavam o den skor ako KE. Tak uvidime. Lebo pani povedala ze kosice 14 teho co by pre mna malo znamenat 13 teho podla poslednych mesiacov.
@miskanikolas Ke bude mat piatok... BA a LV napr. 14-ho.. treba preciat predosle komentare
@marian86 Lilly napisala KE a okolie tento krat 14 teho to je stvrtok. A ona sa v ke nemylila zatial kedze tam pracuje. Nechcem sa hadat ale bolo to v komentaroch 2 strany dozadu. Ale dakujem za radu
@marian86 Lilly napisala KE a okolie tento krat 14 teho to je stvrtok. A ona sa v ke nemylila zatial kedze tam pracuje. Nechcem sa hadat ale bolo to v komentaroch 2 strany dozadu. Ale dakujem za radu
@miskanikolas ano mas pravdu.. vsak ja uz mam tie dni miesane, min. týžden aj sobotu som chcela poslat syna do skolky.. 😀 som myslela ze je piatok
@marian86 v pohode stava sa to ja mam 3 deti (4, 3 a 3 mesiace) a tiez neviem kde mi hlava stoji
Ja som mala minuly mesiac 14 teho. Rodicovsky Bratislava stare mesto. Snad sa to dodrzi ze chodia o den skor ako Ke a pridu 13 teho teda zajtra.
podla mna budu vo stvrtok a piatok ja mavam skoro stale 14teho 😉
Ja o tom síce veľmi pochybujem,že by mohli dojsť už zajtra,ale tak nechajme sa prekvapkať 🙂 skôr podľa mňa štvrtok-piatok 🙂 🙂

@matulinuska no neviem ja čo mi chodili rodinné prídavky a teraz rodicovsky tak vždy do 16 som mala na ucte