Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marshmallow coo nikto sa tu nehada
@maciatkolulu ja sa tu nehadam
Prima banka Brezno teraz došli
Ako peniaze sa určite zídu aj my sme chorí teraz sme vyšli z nemocnice na zápal hrtana a všetky lieky a inhalatory sú drahé ale nezabijem sa tu keď nedôjde tak nedôjde. Človek musí rátať S tým že možno prídu toho 16 teho.
Baby, ktoré sa tu nechcú hádať, prejdite raddšej do skupiny : Nabehol už rodičák/materská? Aké je heslo v Teleráne? . Tam sa nehádame a nie sú tam ,,múdre., ženské .. A prosím tie, čo majú potrebu sa hádať, aby zostali tu. Ďakujem.
@marika1999 prídu dnes, podľa mna okolo 10 tej.... ;)
@niky21 ?
môj osobný poznatok ohľadom SLSP, ak nenabehnú medzi 10:00 a 10:30 tak dnes už neprídu...SLSP robí prevody práve v tomto čase...
ale fakt sak je len pol desiatej ano baby niekomu pridu dnes niekomu v pondelok ale o pol desiatej nedosli nikdy nikomu myslim napr moja banka kde chodim na obocku otvara o 10tej az ale nebojte sa pridu okolo 11vaam zacnu pipkat mobili 🙂 nehovorim aj sa obcas pozrem ano nemam ib ani kartu musim chodit do banky a nakolko byvam troska dalej od nej tak sa rada pozriem ci uz nabiehaju alebo nie ale od 8smej sa pytat ci uz su alebo nie je troska mimo
@petra2504 mne už došli
schwarzbacherova taak super ste prva
Ake ste hlupe. Furt sa vadit a urazat. Ako je mozne ze mne nevadia prispevky a vam hej? Ved je to na iq urovni hupacieho konika ako sa neustale vadite. Ja by som sa musela za vas hanbit ked sa takto aj vonku chovate. Alebo si len zvysujete ega tu anonymne na konovi?
fu ha dievcata, to s vami robi to pocasie?takto sa predsa dospele zeny, matky nespravaju ved trocha tolerancie by nezaskodilo :(
Toto bude zaujímavé čítanie pokým prídu peniaze
@niky21 davas davas pekne ostan v tejto teme patris tu
@niky21 a myslim ze to tu nikoho nezaujima ze co mas doma s chlapom
fakt nemate co robit bavi vas to
@moni244 aj v krcme sa asi rozprava krajsie
Hop šup nech príde :D chcem si ísť kúpiť sukňu do lidlu a do pondelka už nebude :D

@alexandra206 @dai ako prepacte dievcata, ale na co sa tu hadate, ja som sem uz tiez napisala svoj nazor a hotovo, ved ked chcu, tak nech si sem prispievaju o 1. -31 a hotovo, naco sa vytacat 😉 , pekny den pred nami
a pre srandu bratislava vub staaaaale nic, ale vsak co sa cudovat je rano, ale kludne napisem aj za 10min, ze staaale nic a urcite za to mozu tie bestie na urade, ktore sa trasu od radosti, aby posielali co najneskor 😀 a mozno aj sedia na konovi a pozeraju skodoradostne ako sa tu vypisuje, ze staaaale nic
dufam, ze ste pochopili, ze to myslim cele ironicky. 😉