Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ja si myslim ze ak pridu tak az okolo pol 11
tak asi nic no hadam zajtra
Biedaaaaa
A uz je to tu 😀
Baby ja nechápem,viackrat tu bolo od ľudí čo pracujú na UPSVAR napísané, ze tento mesiac prídu 15-16.6, tak čo ste čakali, ze vám špeciálne pošlú skôr? 🙈🙈
Stredu alebo štvrtok bude, skôr nie. Podľa mňa. Dnes je ešte veľmi skoro 🙂
@moni244 ty si uz dostala? Odkial si
s týmto súhlasím ja som dneska ani vôbec nečakala a budeme radi ak to vôbec nabehne zajtra, a kedy to mali posielať včera? :D
no tak neprisli ekd ich clovek surne potrebuje tak caka
Tak zajtra
@kavicka0709 nedostala. Reaguje, ze uz sa diskusia zvrtla vo velkom 🙂
vsak uzavierky maju okolo 10-11teho piatok pravdepodobne mali tento mesiac tak skor ako zajtra pozajtra necakajme dievcata vzdy trva prevod cca 2dni
Na FB vo fore maminky tehulky .... sa pani pytala na rodicak. Adminka jej odpisala ze ona dostala dnes o 9.30 a ze je z Nitry. Tak snad sa to zajtra rozbehne aj ked ...
keby dostala ona musela by som dostat aj ja, ale neviem nemám to ako pozreť neviem sa dostať do ib. ale myslim že zajtra to určite bude nabiehať vraj dnes posielali.
@marika1999 neviem ja nemam som BA len pisem co som videla na FB. Nikto iny zatial nepisal ze by mal.
ved to je podozrivé ved keby bolo tak by mali aj ostatní nielen NR, ked má NR tak majú aj LV aj BA a niektoré okresy.
@marika1999 to ano mate pravdu. Tak snad zajtra jed bue v stredu urcite
Asi až stredu štvrtok mamicky aby čakali na tych pár papierovych bankoviek smiesna almuzna
@miskanikolas mohla dostat akurat tak matersku cca ale nie rociak.. to bude az vs tedu-štvrtok
dosiel niekomu uz rodicovsky?
So zaujmom citam prispevky, ale teda nechapem ako sa moze niekto dokola pytat, ci prisiel rodicovsky., ked je jasne, ze pred 14. nepride nikomu 😀 je to fakt komicke....prepacte dievcata 😉
@maciatkolulu a veru uz bol rodicak aj pred 14., takze neviem,co je na tom komicke... A ked ti to vadi,preco si nevypnes upozornenia,ked ti je jedno,kedy nabehne,hmm?
@katka253111 - komické na tom je to, ze sú tu kocky,kt robia na UPSVAR a napísali,ze rodičovské budú tento mesiac na účtoch 15-16.6, takze sa môžete aj rozkrajat a písať ďaľšie dve strany s otázkou,ci uz niekto má rodicak, proste skôr ho mať nebude
@katka253111 a ked napisem, ze mam na ucte, tak co sa zmeni? Nic, pretoze nebude skor ako 14. a mas pravdu bol tusim skor raz a to pred Vianocami..., ale tak mozno pride aj skor 😀 , treba sa pytat, ci uz niekomu nabehol. Nechcem si ani predstavit, co by nastalo, kebyze napisem, BA VUB uz nabehol 😀 , ono to normalne cloveka laka na takyto cin 😀 a citam si to, lebo a to normane bavi a necudujem sa chlapom, ze obcas nazvu zeny sliepkami 😀 a uplne kludne sa mozete do mna pustit, fakt sa na tom uz bavim...
mne prisli!......asi kramy
Ja vám nerozumiem, táto téma je o rodicaku a mesiac čo mesiac sa tu rozoberá kedy dojde,kto už má atď. Sú tu maminky ktoré sa to dokola pýtajú a dúfajú že prídu peniazky skôr,zrejme preto ze ich potrebujú a sa im každé euro hodí a poteší ich keď prídu o deň dva skôr. Lenže niektoré sa tu k nim vyjadrujete...zrušte si upozornenia alebo to nekomentujte mesiac čo mesiac na to tu ta téma je a každy mesiac to tu maminky proste riešiť budú,ja si prečítam nekomentujem,ale už mi to nedalo
ja to chápem, veď nie každý má dve výplaty, materskú a ešte aj gastrolísky mesačne. sú j ženy ktoré ozaj nemajú jediný príjem je možno tento, pred takými dávam klobúk dole lebo to je ozaj umenie z toho vyžiť v tomto drahom svete kde jedne topánky pre dieťa vyjdú a j 20 E. My máme ozaj j výplaty a to ešte neplatím ani nájom a len tak tak nám to vyjde keby neprišla materská tak máme problém a nie ešte žiť len z toho. Preto kto chce nech si píše j 400 krát kedy nabehne veď nato je táto stránka tu. aj mne to príde občas už cez ked sa ludia už 10 teho pýtaju kedy nabehne ale pre mňa zamňa mne to nevadí.
Bolo by dobré keby sme už zajtra mali☺

Zatial nikto nic.....tak asi zajtra