Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Lalinko2010 radovy pracovnik na urade ma tiez odmeny alebo osobne ohodnotenie,kazdy to ma nejako pretransformovane na vyp.paske.
@klya
@lenkasvabyova Dievčatá, buď ste si zle prečítali otázku alebo chcete naozaj tvrdiť, že ak dnes doobeda pošlem peniaze z účtu vedeného v anglickej banke tak mi aj dnes nabehnú na účet v slovenskej banke-neverím. 😉
@mamicka28 Ahoj, nemám skúsenosti ako z Anglicka ale ak napríklad pošlú peniaze z Nemecka tak to trvá 1+1 deň - t.j. deň zadania prevodu + jeden deň. Napríklad pošlú peniaze prevodom v stredu večer ja ich mám na účte v piatok doobeda. 😉
Evittam@ áno dnes mi posielala sestra peniaze ,poslala ich o 8:00 ich času(londyn) a prišli mi o jednej takže je to tak ako som napísala 🙂 ak by mi ich poslala poobede tak až ďalší pracovný deň
@evittam áno dnes mi posielala sestra peniaze ,poslala ich o 8:00 ich času(londyn) a prišli mi o jednej takže je to tak ako som napísala emoticon ak by mi ich poslala poobede tak až ďalší pracovný deň
@lenkasvabyova Na SVK účet? Zaujímavé....
@evittam áno z účtu vedeného v anglickú na slovenskú Čsob
@lenkasvabyova Tak super...... 😉
Mne tiež prídu platby z UK v ten istý den. Ale aj na SVK to tak funguje - zahraničné banky ako Mbank, Zuno a pod tiez odoslu platbu okamžite, ako sa zadá doobeda platba a druhá strana ju má cca do hodinky na účte.
@evittam Hádať sa nebudem, ale mám to overené na viac ako 2000 platbách, že je to tak, ako píšem. Pri zadávaní príkazov tam mám aj bankou garantované doručenie platby v deň zadania príkazu. Najhoršia je v tomto Tatrabanka. Tam, keď zadáte platbu večer, do inej banky príde až o 2 pracovné dni.
@amyamyamy Veď ja sa s tebou nehádam....Neviem prečo máš ten pocit. A 2 dni je veľa - môžeš sa sťažovať - už dosť rokov platí, že ak posielaš peniaze napríklad z VUB do TB dnes o 9.00 ráno tak maximálne zajtra o 9.00 ráno ich musíš mať na účte - banky medzi sebou nesmú "točiť" peniaze viac než 24 hodín. 😉 Ja len píšem čo viem a čo je fakt.
V tom prvom príspevku pre teba malo byť ...24 hodín....nemala som zapnutý "num Lock" 🙂
@evittam Nie, nepises fakty. Ako si sa mylila s platbami z UK, mylis sa i teraz. Da sa to ľahko overiť - aj na stránke Mbank (že platba zadaná v doobedňajších hodinách garantovane dorazí do druhej banky v rovnaký deň), aj na stránke Tatrabanky (že platba zadaná večer sa do spracovania dostane až ráno a do inej banky teda dorazí az nasledujúci pracovný deň). Toto sú fakty. A banky majú zo zákona na prevod 48 hodín. Sťažovať sa ti nikto nemôže zabrániť, ale sú to ich obchodné podmienky, ktoré klient odsúhlasil pri zakladaní účtu.
Baby fakt nemate kde inde riesit tuto vec? .... preco nezavolate do banky a zistite tam, ako tu spamujete uz min.3 stranku s vecou, co sem akosi nepatri.... 😒
@amyamyamy Tvoj názor a ja ti ho neberiem. Som účtovník-ekonóm - robila som s platbami roky - za pomaly posledných 10 rokov s mi nikdy nestalo aby platba, ktorú som poslala napríklad v jeden deň o 12.00 došla neskôr ako na druhý deň do 12.00 - praktické skúsenosti. Ale uzavrime to - ty máš svoje ja mám svoje a hádať sa s tebou nemienim. A čo sa týka prevodov z UK - ja som sa nikde nemýlila - som sa slušne spýtala a dostala som odpoveď aj informáciu - pre mňa novú - čo som aj priznala - a? Nemôžem vedieť všetko. To čo viem a s čím mám skúsenosti s tým poradím a napíšem a nemám problém priznať ak sa zmýlim.
@kamajka Zalezi na tom, kedy príkaz zadava. Ak po 21, do spracovania sa dostane az na druhy den. Tu je o tom informácia priamo od Tatrabanky:
http://www.tatrabanka.sk/sk/personal/ucet-platb...
UPSVR Dunajská Streda 14.7.2016
baby jedna otazka mimo viete mi niektora napisat ako pripisuje slsp peniaze diky,,,aspon priblizne
@lalinko2010 ajoj nevieš košice ? 14.7 ? 🙂 dík
Ahojte ...tento mesiac kedy nabehne rodicovsky???? Myslite,,,ze 15teho????alebo az 18teho.... Dakujem
Aha ...takze 14teho?????

To by som aj ja rada vedela😃