Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
asi mimo ale vie mi niekto poradit ked v stredu odovzdam papiere na porodne myslite ze pridu este tento mesiac alebo az v sebtembry
@alexandra206 asi az v septembri,pri velkom stasti a sikovnej uradnicke este a auguste 🙂
@alexandra206 este tento mesiac 🙂
Ahojte.prosim vas neviete ci tento mesiac nabehne uz 12 alebo az 15 rodicak?
Dufam ze 12 😂😂
12-ho by bolo velmi skoro, kedze 15 je zaciatok tyzdna... ratajte s dnom 15
Stale sa da echo ohladne toho, tak pockame co sa napise
Ja som mala viac krát už 12 teho ale stalo sa že aj 15 teho keď to bol pondelok. Toto bude zaujímavá debata keďže piatok je 12 teho.
Tentokrát je to veľmi ťažko povedať možno sa treba opýtať tých čo robia na upsvar
Rátajte 15teho cize v pondelok v piatok sa posielajú
tiez si myslim ze 15.-16.
Ved stale tu p. pre KE a okolie da 100% info, vzdy to sedi, tak snad sa ozve aj teraz
LV okolie 11.08. ukončené spracovanie v auguste...
@alexandra206 myslím že auguste prídu, tam neni rozhodnutie, takže august, uzávierka je 11.08.
Aj pre KE kraj?
@lalinko2010 tak potom kedy nabehnú? Podiela sa v deň uzávierky alebo na druhý den
Pardon posiela
@marika1999 to budem vedieť toho 11.08.
@marika1999 neposiela sa v deň uzávierky, je to tak o deň dva by mali byť na účte. 11.08. je vo štvrtok tak okolo 15.08. na účte.
@lalinko2010 cize pondelok? Oks
@taniat87 no 15.08. je v pondelok.
To sa dalo cakat, ze nie 12 budu na ucte. Oks dik za info ☺
@lalinko2010 dobre ďakujem za info
UPSVR Dunajská Streda 15.8.2016
@lalinko2010 aj u nas mne uradnicka tvrdila ze az v sebtembry

@arwen88 toto sa stalo aj mne pri starsom ...tam je lehota dva mesiace od narodenia aby si poslala alebo odovzdala rodny list. ked ho nemaju tak automaticky navyplatia matersku ale ked ho odovzdas tak v auguste ti dojde aj za tento mesiac spätne...