Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
..je 19.teho a ešte mi neprišlo nič... Malo mi to prísť poštou akoby každý mesiac... Neviem čo sa stalo.....
@drobec2886 vôbec dnes nič
Dufam ze zajtra pride...
@drobec2886 tak to aj ja. Už tie peniaze celkom potrebujem minulý mesiac mi prišlo 18 teho....
Aj ja som sa nato pytala..chodi mi tiez 18teho sekom a dnes nic
Je normálne, ze mi ešte na účet neprišiel rodičovský? Stalo sa to už niekomu?
Urcite aj ja keby som nešla tento mesiac na upsvar tak by mi stopli všetko to mi povedali tam. Oni nebudú nikoho vyzývať stopnú a hotovo
Dnes som tam volala a ze to po skončení materskej, musím doniesť na upsvar výpis o poberaní materskej a dať žiadosť na rodičovský...no my sme neskutočne papierový stať...na všetko potrebuju ziadosti
@hmischell No veď materskú vypláca Sociálna poisťovňa a rodičovský príspevok Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny. Je pravda, že by mohli byť prepojení, ale čo ak by si náhodou odmietla a nechcela rodičovský príspevok a oni by Ti ho na silu dávali, ak dáš žiadosť vedia, že ho chceš ha ha
A októbri kedy chcu poslat 14alebo 17
@monicka1988 aj toto tu bolo písané, vraj rovnako ako v septembri
Ja len preto lebo idem do porodnice oktobri
@monicka1988 13-14 🙂
Nieako skoro
@monicka1988 lebo 15-16 je vikend preto posielaju tak ako tento mesiac
Ale mozu aj 17 ci to uz neskoro
@monicka1988 PRIDU 13-14!!!!
@marian86 dakujem taky mam strach treti porod a dva boli kliestove
Kosice a Kosice-okolie - 14.10. 😉
@lilly Dobre rano, prajem. Mala by som na Vas jednu otazku, tak ak mozem. V januari by som chcela bastuoit do prace, vratit sa sa spat. Som na rodicovskej dovolenke, kedze dcerka bude mat v decembri 2 rocky. Malu planujeme dat do sukr.jasliciek, a pocula som, ze musim zrusit rodic.prispevok a poziadat o prispevok na starostlivost o dieta, co je 280,-eur. Kedy to vsetko mam zacat riesit na UP? Je potrebne aj nejake porvrdenie od zamestnavatela?? Dakujem za kazde info☺
@taniat87 pôjdeš na upsvar a tam ti poskytnú bližšie informácie že čo všetko máš zdokladovať.
@taniat87 suhlasim s @lalinko2010 najlepsie ti poradia na prislusnom oddeleni na upsvar, v tomto sa ja nevyznam az do podrobnosti, robim na ekonomickom.. viem, ze mozes poberat bud rodicovsky, alebo prispevok na starostlivost o dieta, ale co k tomu treba zdokladovat ti povedia lepsie priamo na upsvar

Babenky co dostavate rodicak sekom. Prisiel Vam?