Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Baby prosim vas kedy chodi rodicak sekom? Ktory den v nesiaci tak priblizne? Dakujem
@monicka1988 No to kedy budeš rodiť naozaj neovplyvníš. A teda "sorry", ale ty nemáš iné financie k dispozícii ako rodičák a nemáš nakúpené aspoň najpotrebnejšie veci týždeň pred pôrodom? Ja som mala termín 15.12., 8.12. večer mi odtiekla plodová voda (bez žiadnych zjavných príznakov-v pohode som pozerala TV a vôbec som nerozmýšľala nad nejakým pôrodom-veď mám ešte čas) -malá sa narodila v noci 9.12. 😉
@monicka1988 a ty MA's este one Dieta do troch rokov na ktore berries rodicak? Ak nie a nemas narok na materske tak rodicak dostanes najskor mesiac PO porode
@monicka1988 vravia ze hej? Pisu to sem baby, co robia na urade prace, cize to nie je len JPP.
Mam len rodicovsky a veci chcem este nieake dokupit nevedela som ze mi treba povolenie
@monicka1988 nie je to utok.. neviem "kamoska" kde ako a v akych podmienakch zzije s oteckom atd.. kt omu teba vela nformacii , preto treba ist osobne n aurad a informovat sa tam... to je vsetko
Dufam.ze v piatok
@monicka1988 a mas este dieta ?
A preco by som nemala mat mam dve a cakame teraz tretie
@monicka1988 ja sa len pytam, ked furt tocis okolo rodicaku 😉
@monicka1988 sak v pohode tento mesiac ti pride tak ako minuly potom .... v rovnakom termine. 😉
Tento tyzden budeme mat vsetci!!😊
To je krasa..cakat na rodicak a nebodaj neporodit skor lebo este musim nieco dokupit z rodicaku,inak som nahrata...to je nonsens.hlavne ze tretie dieta caka. Doteraz si nevedela ze si tehotna,ked si calala na posledny rodicak? Za 9mes.si si mohla stale nieco postupne kupit. Ani sa nebudem dalej rozpisovat..
@lalia87 No presne tak - pekne si to napísala. 😉 A ostatné sme ešte za sprosté a drzé a jej to príde nenormálne, že vôbec riešime, že ona čaká na rodičák.....Kde je tatko tých 2+1 detí...?!!!! Keď tehotná musí čakať na rodičák aby mohla vôbec porodiť?
@monicka1988
Boze moj.tu sa uz nemoze nic ani opytat lebo hned su tu take mile zienky kazdy mesiac ktore zacnu do vsetkeho starat.no a co ked caka na rodicak lebo musi este nakupit?
@zsuvicska ja by som sa aj hanbila na jej mieste nieco take napisat..nema na veci do porodnice a caka na roeicak,a ako chce uzivit tri deti? Toto su tie pripady,ze potom sa bude do telky pchat a rumazgat tam ako chudatko nema dat co detom do ust? Ona mi je uplne ukradnuta,o tie deti sa mi jedna a co z nich bude..
@denka29 šekom chodí 18-ho
tak na účte RP, PnD, PPNO, PPK - LV 13.10.2016
@lalia87 o com teraz tocite moje deti netrpia hladom a co je na tom ze si chcem este nieco dokupitbuz mi to pripada ako na fb skupine mamicky tam tiez kazdy si o mna usta utiera daco sa opytam a uz je ohen na streche
@zsuvicska Dobry den uz ich mam po krk ja mam vsetko do porodnice nakupene len nieco chcem este dokupit moje deti hladom netrpia uz sa nic neopytam lebo niektore to bavi sa mi vysmievat
@monicka1988 nieco na tom asi bude,ked aj tam si o vas otieraju usta. Mozno sa bolo treba inak vyjadrit a nie stylom ze nemozem porodit skor lebo este nenabehol rodicak.
Lebo termin mam v nedelu a co je na tom ze som sa opytala kedy bude dufam ze v piatok
@monicka1988 Nič na tom nie je a nikto si tu o teba ústa neobtiera - a súhlasím s @lalia87 - asi bude niečo na tom ak nemáš na to kúpiť tie veci napríklad dnes, nemala si včera a nebudeš mať zajtra lebo ešte rodičák nebudeš mať. Ale to je len tvoja vec. Odpoveď na tvoju otázku si dostala. A nemusíš hneď vyskakovať - len je to teda bieda ak nemáš na to čo potrebuješ dokúpiť 5 dní pred pôrodom a máš ďalšie 2 deti a tretie na ceste......To je všetko - zdravý a normálny názor.
@evittam staraj sa o seba a rodicak zaujimave ze mi chodi kazdy mesiac a staraj sa o to o co mas a nie o moje deti ja chudobna nie som a je to moja vec kolko deti mam
@monicka1988 nstresuj lebo porodis skor nez ti pride rodicak :D 😀 😀 😀 😀 😀
@marian86 tak pri nich asi hej staraju sa kolko mam deti a ze nemam veci

@monicka1988 či budeš rodiť v piatok alebo nebudeš, to je čisto vo hviezdach. ja som sa pri prvom dostala do nemocnice vyše mesiaca pred termínom, vo štvrtok a v nedeľu mi odtiekla voda a narodil sa malý, tak asi tak. a tehu bezproblémové.