Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ba VUB u mna nic 😾
Ani u mna...🙁
Ani mne.. vub zas zadrzuje peniaze lebo BA aj PK dnes rodicak mali 😠
Otrasna banka ta vub. Rusim v nej ucet...
@janapk - ja som z ba, mám vub a dnes mi vynimocne nabehol rodicak už o pol1
@janapk - ja som z ba, mám vub a dnes mi vynimocne nabehol rodicak už o pol1
@rebellefleur mne vzdy chodi medzi 13,00-14,00 no raz za cas dojde 17,00-18,00 dokonca ani sms mi obcas nepride 😒
@janapk - min mesiac mi došiel až okolo 17tej
Zilina materska nie,volala som na soc.poistovnu kocky vyplaca sa v termine od 12.do 27.a treba cakat
@holubicka28 tak preco az decembri?
@tigrislu no lebo uradnikom to trva..ak si dala ziadost 22.10., tak mozno to spracovali..ja som podavala ziadost v 2. polovici jula a prisli az v septembri 2rp za jul aj august.
@evittam
@holubicka28 26.10. Lebo 22.10. Bolo sobotu a prispevok na dieta mi uz prisiel, len rodicovsky nie. A bolo to podane spolu, tak to teoreticky mali spracovat nie?
@rebellefleur ja mam prave tiez VUB a Ba a nic, a vacsinou uz na obed
@tigrislu asi myslis pridavky, lebo pri prispevku musi mat diate dozitych 28dni a ked sa narodilo 22.10. tak este len teraz bude mat 28dni.
Mne pridavky chodia naraz s rp a tie mi tiez prisli az v septembri. A okrem tohi dnes rodicak uz vsetkym prisiel myslim.
Ba vub uz ste mali a ktora cast ba lebo obvod 3 este nemal...
Áno, dnes
Vub ,PU konecne
@holubicka28 to potrebujem az k jednorazovemu k tym 800€ a to s rodicakom podla mna nic nema. Boli zvlast tlaciva na rodicovsky prispevok tie som odovzdala a tlaciva na prispevok pri narodeni dietata, tie sa potvrdia po 28dnoch a to bude buduci tyzden. A ten by mal prist neskor.
@evittam uvidim dokonca tyzdna
@tigrislu ved ty si pisala, ze ti prisiel prispevok..chodia pridavky, rodicovsky prispevok a prispevok pri narodeni..tak ked rodicak nemas a prisiel ti prispevok..tak co ti vlastne prislo?
Zilina unicredit terax
@mirka11223344 - ja z ba 4

@tigrislu pravdepodobne az v decembri ti pride rp za oktober aj november, plne sumy. Na rodicak mas narok od narodenia dietata a nie je tam ziadna podmienka dozitia 28dni-to len pri tom jednorazovom prispevku pri narodeni.