Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Nic vobec. Toto este nebolo doposial. !!
Nic vobec. Toto este nebolo. Predpokladam ze len vub nic nemame!
@taniat87 aj jaa som uz nahnevana !!!
@mircalla - mne posledné mesiace vždy chodilo až po 16tej a dnes mi 12:37 piplo, skoro som odpadla zo šoku 😂😂😂
Stale nikto nic?
Tak konecne piplo...vub ba2
Ba 3 vub stale nic
vub - okr. skalica nic :( vsetci maju len vub nema, tak sa mi zda
Vub KNM teraz pipla sms
konecne na ucte o 17:18
tak zeny a cil radte, poslali na vub. Som trosku vo velkom minuse, budem to vediet vybrat ja vobec???
vobec podla toho nepozreli ani do papierov !!!!! ☹ ☹ ☹ 😖 😖 😖 😖
@mamina2388 ak si vo väcsom minuse ako je RD tak to nevyberies...ak v mensom tak vyberes len ten rozdiel.
@mamina2388 ale ak tym minusom myslis povolene precerpanie tak si vyberies celu RD.
@mamina2388 - jasné, že keď si v mínuse, tak ťažko vyberies.. ak si v mínuse väčšom ako rodicak, tak nevyberies nic
Nemala som cas napisat skor Slsp Poprad dnes na ucte
mne piplo 16.55 VUB
@mamina2388 ja mám tak isto.mám poštovú a mám prečerpaný limit a povedali mi na banke, že mi nevezmú ked príde, oni že berú na konci mesiaca. Teda, že koľko mi zostane na účte na konci mesiaca, toľko mi potom vezmú...teraz nie
Ja som Prešov, poštová banka a dnes mi nič neprišlo a čítam, že ostatné z PO, KE už majú..tak neviem...
VUB,okr.Skalica pipli okolo 18.00
@helenka2 piplo okolo 18.🙂
VUB Senec rodicak prisiel okolo 17:30.
Ja som VUB BA 2 a nic neprislo :(
Ahojte, už ste niekto mali rodičiak v ZA/mbank, prosim? 😒
Žienky príspevok na jaslićky chodí spolu s prídavkami tak ako rodičák alebo samostatne? Mali by sme dostať teraz prvý krát a zatiaľ prišli len prídavky :O
Mne este neprišiel ako to ? Tak neskoro , to sa este nestalo .
Dievcata ak vam neprisiel na ucet vcera tak treba zavolat na upsvar niekde musi byt chyba ...

unicredit BB mam