Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
šak to viem ona si mysli neviem co o sebe ja som tu nikdy neublížila slovne ale ona ja neviem čo si chce dokázat svojim spravaním
ja??,isto nie
ok
Nemyslite že toto fórum je práve o tom že mamičky ktoré čakajú peniažky sa chodia radiť komu došli a v akom okrese ? No už dlhšie mi to pripadá že je to fórum hádok a podceňovanie tak to môžte premenovať alebo zriadiť fórum na hádky ak máte takú potrebu nič v zlom baby ale ste horšie malé deti na hrušku keď si kradnú hračky
Ako prepáč ma vždy blbé poznámky a ja som s nou nič nemala ani nemam pokial sa sa nedotkla .sme tu preto každá jedna aby sme vedeli kedy prídu korunky ,tak neviem načo sa tu hraje atd.každú normálnu mamičku to zaujíma len ona ona sa do všetkého šprtá a vyvoláva hádky
A vieš máš aj pravdu nebudem reagovat lebo s nikým som za ten čas co som tu nikdy nemala žiadny stupidnyý rozhovor a ni nepoznaju človeka atd
asi tie milioni nemám tak ako ty ked pozerám a čitam si trápna kašlem na vás ste .......ktoré nemajú čo robyt ked deti spia
moja babka mi od mala hovorievala, že ženy vždy držia spolu...keby mala chudinka internet a prístup na modrého koníka, tak by asi skolabovala🙂
Neviete kedy bude rodicak? Piatok?
Mozno ste to tu pisali ale fakt sa mi to nechce hladat medzi tymi vasimi hadkami...hadajte sa cez ip a nie tu nikoho nezaujimaju vase dristy...
Ako pochopim zeny ktore dostanu prvy krat rd ze nevedia kedy chodia ale stale kolecka sa pytat kazducky mesiac a uz od 1 kedy pridu pritom dobre vsetky viete kedy pridu na ucet je to vzdy jeden dva dni hore dole a sms v dsnej dobe ma naozaj skoro kazdy tak ked pipne tak budu a ked vam tu da teda info kedy pipnu tak budte radi a radsej podakujte.ja toto fakt nechapem.
@emilia25 To nepochopí žiadny priemerne inteligentný človek - bohužiaľ.....A dookola stále tie isté.....
Proste dievčatá na účty - vždy okolo 13.-16. v mesiaci - podľa toho na kedy vychádza víkend. Hotovo-bodka.....Ale aj tak sa to tu rozbehne - najneskôr v stredu to tu už bude plné toho ako by v piatok mohli byť.....🙂
Ja osobne nemam obchodak cez cestu, nemame ani auto, mesto 18km vzdialene takze si vsetky bejby nalezitosti objednavam a dorucenie nie je zo dna na den, preto mna kus zaujima den kedy nabehnee almuzna
A stále to isté... Názov diskusie je: Nabehol vám na účet rodičovský... Tak sa tu nebude rozoberať počasie, ale to kedy nabehne. Prečo sa tu zapája niekto koho táto téma irituje a rýpe tu??? Mňa tiež zaujíma kedy nabehne či v piatok alebo v pondelok a je úplne jedno či na to čakám ako na spasenie alebo nie. Je to už trápne, nemyslíte?!
kosice a kosice okolie - 16.1.:wink:
minulý mesiac sa uz baby 12 steho pýtaly kedy pride ďalšia 1

@anna235
To nemyslite vazne....😂😂😂😂....daktore fakt nevedia co od dobroty! 😂😂😂😂😂