icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

nickoleta
7. jan 2017

@anna235
To nemyslite vazne....😂😂😂😂....daktore fakt nevedia co od dobroty! 😂😂😂😂😂

moni244
7. jan 2017

@anna235 tak ma označ herečka 😀 a nenavážam sa, len je tu pár osobností, ktoré sa tu opakujú mesiac čo mesiac a keď im aj človek napíše, tak sú múdre ako rádio a majú svoju pravdu

1cita
7. jan 2017

šak to viem ona si mysli neviem co o sebe ja som tu nikdy neublížila slovne ale ona ja neviem čo si chce dokázat svojim spravaním

anna235
7. jan 2017

@moni244 písala si dačo tej mamičke s 3 detmi ci ma manzela ci nema ci co ze ma 28 a mala by mat antikoncepciu je to okolo 533

1cita
7. jan 2017

ja??,isto nie

lalia87
7. jan 2017

@emilyyy11 uz ma prispevok upraveny adminom,porusoval pravidlo: nenadavaj . Hned sa osopovala a sypela ako sopka,takze na to som potom aj ja reagovala..

1cita
7. jan 2017

ok

petka0202
7. jan 2017

Nemyslite že toto fórum je práve o tom že mamičky ktoré čakajú peniažky sa chodia radiť komu došli a v akom okrese ? No už dlhšie mi to pripadá že je to fórum hádok a podceňovanie tak to môžte premenovať alebo zriadiť fórum na hádky ak máte takú potrebu nič v zlom baby ale ste horšie malé deti na hrušku keď si kradnú hračky

rebellefleur
7. jan 2017

Baby ako fakt sa nedivte @moni244, že na niektoré tak reaguje.. @marian86 sem každý mesiac dáva dopredu termíny, podotýkam tie termíny vždy sedia a aj napriek tomu sa vždy nájdu podaktore, kt sa tu budú s ňou naťahovať ako napr teraz konkrétne @1cita. Tak čo už má človek na to povedať?

1cita
7. jan 2017

Ako prepáč ma vždy blbé poznámky a ja som s nou nič nemala ani nemam pokial sa sa nedotkla .sme tu preto každá jedna aby sme vedeli kedy prídu korunky ,tak neviem načo sa tu hraje atd.každú normálnu mamičku to zaujíma len ona ona sa do všetkého šprtá a vyvoláva hádky

petka0202
7. jan 2017

@1cita asi má milióny na účte alebo dobre zarábajúce ho muža a ju uživí a dvesto e pre ňu neznáme nič 🙂 pre niekoho je to dosť

1cita
7. jan 2017

A vieš máš aj pravdu nebudem reagovat lebo s nikým som za ten čas co som tu nikdy nemala žiadny stupidnyý rozhovor a ni nepoznaju človeka atd

1cita
7. jan 2017

asi tie milioni nemám tak ako ty ked pozerám a čitam si trápna kašlem na vás ste .......ktoré nemajú čo robyt ked deti spia

carla27
8. jan 2017

moja babka mi od mala hovorievala, že ženy vždy držia spolu...keby mala chudinka internet a prístup na modrého koníka, tak by asi skolabovala🙂

anchelita
9. jan 2017

Neviete kedy bude rodicak? Piatok?
Mozno ste to tu pisali ale fakt sa mi to nechce hladat medzi tymi vasimi hadkami...hadajte sa cez ip a nie tu nikoho nezaujimaju vase dristy...

emilia25
9. jan 2017

Ako pochopim zeny ktore dostanu prvy krat rd ze nevedia kedy chodia ale stale kolecka sa pytat kazducky mesiac a uz od 1 kedy pridu pritom dobre vsetky viete kedy pridu na ucet je to vzdy jeden dva dni hore dole a sms v dsnej dobe ma naozaj skoro kazdy tak ked pipne tak budu a ked vam tu da teda info kedy pipnu tak budte radi a radsej podakujte.ja toto fakt nechapem.

evittam
9. jan 2017

@emilia25 To nepochopí žiadny priemerne inteligentný človek - bohužiaľ.....A dookola stále tie isté.....
Proste dievčatá na účty - vždy okolo 13.-16. v mesiaci - podľa toho na kedy vychádza víkend. Hotovo-bodka.....Ale aj tak sa to tu rozbehne - najneskôr v stredu to tu už bude plné toho ako by v piatok mohli byť.....🙂

evittam
9. jan 2017

@anchelita Tak ako každý mesiac - niektoré okresy v piatok, niektoré až v pondelok.

emilia25
9. jan 2017

@evittam co im to pomoze ze vedia datum ja nechapem peniaze im to skor na ucet neda.

evittam
9. jan 2017

@emilia25 Mňa sa na to nepýtaj......

stazka029
9. jan 2017

@evittam
@emilia25
Nezacinajte zase....proste je to na to tema.....ked vas to pohorsuje,vypnite si upozornenia...

evittam
9. jan 2017

@stazka029 Veď mňa tu nič nepohoršuje- normálne som odpovedala na položenú otázku kedy nabehne RP. Hotovo.

lissbeth
9. jan 2017

Ja osobne nemam obchodak cez cestu, nemame ani auto, mesto 18km vzdialene takze si vsetky bejby nalezitosti objednavam a dorucenie nie je zo dna na den, preto mna kus zaujima den kedy nabehnee almuzna

maryah
9. jan 2017

A stále to isté... Názov diskusie je: Nabehol vám na účet rodičovský... Tak sa tu nebude rozoberať počasie, ale to kedy nabehne. Prečo sa tu zapája niekto koho táto téma irituje a rýpe tu??? Mňa tiež zaujíma kedy nabehne či v piatok alebo v pondelok a je úplne jedno či na to čakám ako na spasenie alebo nie. Je to už trápne, nemyslíte?!

lilly
9. jan 2017

kosice a kosice okolie - 16.1.:wink:

lulu_2323
9. jan 2017

@marian86 ahoj nevies kedy budu tento mesiac rodicaky ci az 16 alebo uz niekomu pridu aj 13?

anna235
9. jan 2017

minulý mesiac sa uz baby 12 steho pýtaly kedy pride ďalšia 1

marian86
9. jan 2017

@lulu_2323 piatok 13- ho bude mat Lv, Ba, atd..pondelok Ke, Ga, ...

zsuzsikaa
9. jan 2017

@marian86 okres komarno pondelok ze?dakujem

marian86
9. jan 2017

@zsuzsikaa sa mi zda ze to chodi spolu s Lv ...ale neviem na 100%