icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

petra2504
14. feb 2017

Aaaaa Na FB tak isto mozte to napisat AJ tisiic krat ze Dnes nikto nedostane a idu do bitky hadky ja to nechapem vsak to nepiseme z justu AJ my cakame sice ja uz len pridavky Ale AJ tak ked raz DVA tri krat SA napise ze od 15-16pustaju hned NATO niekto ta Bude presviecat ze dnes budu to je Ako v skolke

lalinko2010
14. feb 2017

@solinkarka podvedomie ti môže hovoriť čo chce ohľadne výplaty RD/PnD/PPNO/PPK/HN, ale ŽILINA to istí na 15.02.2017, tak isto Aj DUNAJSKÁ STREDA na 15.02.2017.

solinkarka
14. feb 2017

@lalinko2010 ok v poriadku nehadam sa, ved to je jedno den uz hore dole

lalinko2010
14. feb 2017

@pasadena ja dúfam že nezamknú, toto je najlepšia diskusia na MK.

lalinko2010
14. feb 2017

@solinkarka ja len vysvetlujem fakty.

rebellefleur
14. feb 2017

@solinkarka - prajem príjemné celodenné zbytocne čakanie dnes 😉

solinkarka
14. feb 2017

@rebellefleur ja necakam 😀

obsadenemeno
14. feb 2017

@petra2504 spominas na @monicka1988? Uz ju blokli, ale sa hadala do krvi, ze pridu v pondelok, to je vcera. Skoda, chcela som sa jej opytat, ci uz ma peniazky........

Ale zase, ona bola taky specialny typ, ktovie, mozno sa jej plietli dni aj datumy...... 😲

petkoemmka
14. feb 2017

@obsadenemeno ale prosim ta ked ti to vadi az tak tak načo si tu ??na rypanie??

evittam
14. feb 2017

@petruska1212 RP nema nic spolocne s tym,ze si zamestnana.😉

petkoemmka
14. feb 2017

@petruldo no jezisi kriste ukamenujte ma ze som si neprecitala

alchemilkazltozelena
14. feb 2017

fakt by to mali zamknut a to z jedineho dovodu - kazdy mesiac "chodia" tieto peniaze v rovnakom termine..nikdy nepridu ani 5ho a ani naopak 25ho vzdy je to okolo 15eho takze naozaj je zbytocne to kazdy mesiac riesit..mi nechce snad niekto povedat ze caka na tie peniaze ako keby nemal ani euro na ucte pred 15. v mesiaci? a ak aj niekto taky nahodou je tak nech si preboha pomoze inac..je tolko moznosti!

evittam
14. feb 2017

@obsadenemeno Presne, vecna skoda-cakala som aj na to ospravedlnenie aj od toho pravnika.
Ozaj,zeny-uz vam prisli nejake predvolania ohladne toho trestneho oznamenia.😂😂😂

obsadenemeno
14. feb 2017

@petkoemmka ano, presne na to. Na rypanie. To je moja specialita, kukni si moje prispevky do inych tem.
A este na to, lebo som si myslela, ze vacsina dospelych zien, ktore mozu pit alkohol, maju obciansku aj pas, mozu dokonca volit!!!!! su tak blbe, ze si proste nedokazu zapamatat ze peniazky pridu 15-16, zvycajne kazdy mesiac, okolo Vianoc par dni skor, alebo ked si nedokazu zapamatat, tak si aspon dokazu precitat tri-styri prispevky predtym, nez sa opytaju to, co bolo prave odpovedane.
Moja chyba. Ja som tak naivna, ze si myslim, ze mamicky na materskej su schopne stale pouzivat sedu hmotu.
Sorry. Moja chyba. Moja viera v inteligentne bytosti sa ruca kazdym dnom, ked otvorim tuto temu.
Tak mi treba. Moja chyba.

evittam
14. feb 2017

@alchemilkazltozelena No,bohuzial su taky. Dokonca uz tu spominana osoba,ktora si zije na velmi vysokej nohe aj s pravnikom raz cakala v piatok lebo v nedelu mala termin porodu a este nemala nakupene potrebne veci do porodnice.

alchemilkazltozelena
14. feb 2017

@evittam ano to si pamataaaaamm ale tak to uz je extrem...nemam robit deti ked na to nemaaaa 😀😀😀
a ktovie ci jej uz prisiel rodicak, normalne mi tu chyba 🤔🤔🤔

zsuzsikaa
14. feb 2017

@alchemilkazltozelena prisiel jej rodicak uz aj to minula

sticker
moni244
14. feb 2017

@alchemilkazltozelena ale ba, dokonca jedna tu včera písala, že už nemá ani euro, že potraviny síce má, ale peniaze už nie, tak je to smutné, že keď vedia, že väčšinou nabiehajú od 15-teho v mesiaci, nedokážu si to tak rozpočítať, aby im to vyšlo, ale to je to, že na Slovensku chýba finančná gramotnosť a táto téma je toho krásnym dôkazom

nickoleta
14. feb 2017

@moni244 troska sa zamyslite...nie kazda ma muza ktory ju dotuje...a skuste si vy zadelit 200 eur na mesiac ked musite platit byvanie a stravu a podobne...nedajboze necakane lieky atd....lahko sa hovory zahojenym mamickam! A co sa tyka monicky tak tu nerieste...je to chuderka schizofrenicka asi...muza ma debilka...neraz vypisovala ako ju vyhodil a podobne a par dni na to ako sa miluju...potom ze ju bije a podobne...ale ide o to ze odsudzujete zeny ktore cakaju na rodicaky a robite si prdel z toho ze to tu rozoberaju! Ale ked je zena na vsetko sama tak ma co robit! Pekny den a nepovrazdite sa!

sisa369
14. feb 2017

Nehnevajte sa ale toto tu neni nahodou skupina otom ze ci prisli peniaze alebo nie ?nechapem naco kazdy musi rypat dokazdeho.mali by sa tu riesit tie peniaze ci uz prisli ci nie a nie hovadiny podla mna.a prave preto su take zeny co sa radsej opytaju esre raz to iste co sa uz pisalo ,lebo sa im nechce citat tie hovadiny..kludne ma ukamenujte ,ja hovorim len svoj nazor.cest vynimkam 🙂 prajem vam pekny valentinovy den 🙂

evittam
14. feb 2017

@alchemilkazltozelena Ale ved ona na to ma-zije si na vysokej nohe......
A urcite jej prisiel uz vcera-ved nikto iny to nevedel lepsie ako ona. 😉

evittam
14. feb 2017

@nickoleta Nikto si z toho "prdel" nerobi. A neviem ako moze niekto vyzit z 200Eur-ak je na vsetko sam-a. A ak mam taku situaciu tak robim vsetko preto aby taka nebola. A to viem o c hovorim....A nie sediet doma na riti a stazovat sa ako stat neda viac-napriklad a utocit na ostatne "zahojene" mamicky.😉

moni244
14. feb 2017

@nickoleta vidíš, toto je to, o čom hovorím, rodičák nemá nahradiť plat, ale to je iná téma, ale aj vďaka tebe vidno, že to presne vystihuje to, čo tvrdím
@sisa369 hm, keď nevedia prečítať príspevok nad sebou a rovno sa opýtajú, tak to je lenivosť

kikataldikova
14. feb 2017

Takže ešte raz, ako to je s tým rodičákom? Nabehol už niekomu? Fakt sa mi nechce 20 strán urážok a hádok lustrovať....a blbe komentáre si nechajte, vďaka! A bavme sa o čom sa máme a nie túto o druhých mamičkách ako žijú...

vhlave
14. feb 2017

@kikataldikova mne prave teraz pipol. Dubnica, mbank

petruldo
14. feb 2017

@kikataldikova nikomu, termíny sú 15. a 16.2.

moni244
14. feb 2017

RODIČOVSKÝ ZAČNE NABIEHAŤ OD 15.2. KONIEC HLÁSENIA PRE LENIVÉ

obsadenemeno
14. feb 2017

@sisa369 a mozno tie "hovadiny" su tu preto, ze sa zenam NECHCE citat...... lebo keby sa im chcelo, tak nemusia pisat svoje hovadiny......

A co chces riesit? Kazdy mesiac je to rovnake, tak co dofrasa chces riesit? Ved keby zacali chodit 12, tak by sa zeny pytali, ci pridu 10teho. A tak donekonecna. Co chces riesit? Dojdu 15-16. Bodka. Nie je tu nic na riesenia. Proste treba suchat nohami a cakat, ked nevies hospodarit alebo ked chlap nezarobi/zmizol/neprispieva/nevies kto je otec.

a aj tebe pekneho Valentina.

vhlave
14. feb 2017

@petruldo mne prave nabehol

kikataldikova
14. feb 2017

@moni244, @vhlave ĎAKUJEM!!