Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marlenka222 Veď ti poslali presne vtedy "kedy sa má"....Aký problém? Je 15.!
Martin nabehlo 🙂
@lenjalenja5 ano vcera prislo
Materske uz niekomu prislo na ucet??
@darinka395 ano, vcera...
@marlenka222 - je 15teho, kedy ti to mali akože poslať? Každý mesiac chodí to 14,15,16..tak aká hanba? Preboha 😂🙈
VUB Trnava práve pípla sms
Zdravím dámy... mám otázočku... k 30.4.2017 som požiadala o odňatie rodičovského...prišlo aj vyrozumenie, že teda odnímajú. V máji prišiel ešte rodičovský a práve mi pípla správa, že prišiel aj teraz na účet... Aaaa, už asi nemal, či?
@vevikkuric a čo si žiadala o príspevok na starostlivosť, alebo ideš na materskú? lebo ak ani jedno, tak rodičák ti patrí do 3. nar. dieťaťa
@darinka395 mne ešte včera 😊
@petruldo Manžel požiadal o materskú...a tá aj prišla práve teraz...
@vevikkuric ahá, táto varianta mi nenapadla. ale ak ti prišiel papier o pozastavení rodičáku, tak ti už rodičák nemali poslať, takže si ti buď over, a ak to bol omyl tak oni si ho vyžiadajú späť.
a čo ti vlastne prišlo, tebe rodičák, či mužova materská?
@petruldo myslím, že to pomrvili...skúsim si to overiť...ďakujem, pekný deň 🙂
Rodičovský príspevok Senec VUB nabehol pred dvanastou
Dievčatá už všetkym nabehla materská? Nám vždy 14 pipla, a ešte stále nič máme slsp.
@22zdenka nemal by ti prist uz rodicak?
@22zdenka mne neprisla... ale ja som na md este len od 28.5 tak neviem kde to viazne a ci ju vobec cakat tento mesiac 😉
@darinka395 ja som na materskej od 23/5 a prišla mi dnes
@majka99999 no ja som nemala narok tak otec malej poberá materskú teraz 28 týždňov, od začiatku januára.
@lamey este pockam a potom sa budem informovat kde to viazne... a prislo ti aj rozhodnutie?
@darinka395 ano, rozhodnutie mi prišlo včera.
@darinka395 , @22zdenka posielali ste rodny list dietata na socialku,ja som tak cakala peniaze a nedosli lebo som zabudla poslat RD maleho...
@lencsike este nie tp mam az v juli 😉
@darinka395 jejooo,tak.treba zavolat na socialku keby neprisli ajtak ;)

@blondik85 Prišlo ti dobre - 213,20+23,52=236,72. Po starom to bolo 226,72