Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@solinkarka aha že ti prišla za ten jeden mesiac aj materská aj rodicak
@majuska0503 ja som rodila v 34 tyzni takze 7.2 a mam matersku do 2.10 ty
kočky, aká je šanca, že príde rodičák v pondelok? mne obyčajne chodí 14-teho...
@rea92 sanca je 0
@petka0202 ja som na materskú nastúpila 4.7 teda v 32 týždni do kedy budem poberať matersku
@majuska0503 na materskú žena nastupuje 6 al. 8 týždňov pred predpokladaným termínom pôrodu, a poberá ju 34 týždňov.
Ja si pockam teraz ešte na materskú a rodičovskú a môžem ist
Baby uz fakt...tato skupina ( forum) je o niecom inom..kuk nazov!! Ak neviete co ako chodi, su na Mk aj ine, na to vytvorene skupiny
@majuska0503 cca do marca ale dokedy treba zavolat na urad
@marian86 ahoj, prosim vies kedy bude buduci tyzden? Potrebujem vediet presny datum. Dakujem
@lenicka6697 neviem .... ☹ pisala som jednej babe ale neozvala sa.. asi dovolenkuje... @lilly nevies nieco?
☹ skoda. V pondelok asi nie, skor v utorok. Uzavierku uz asi mali, resp.10teho, predpokladam.
Baby aká je pravdepodobnosť že materská a rodičovský prídu v pondelok asi 0 ze
@majuska0503 ja si myslím že v pondelok už začnú nabiehat
@126 nemyslím si ked15je v utorok
@lilly a Namestovo a okolie náhodou nevies
@majuska0503 nie
@lilly aj tak vdaka
Ja si myslim ze budu dnes...lebo vzdy mam rodicak ked ma mama marodku uz 4mes sme mali na rovnako tento mesiac ona uz mala piatok tak si mysl ze bude dnes.
@ivanusko PN vypláca SP - má dva termíny - jeden okolo 15.v mesiaci druhý po 25.v mesiaci záleží len od toho kedy si doručila potrebné doklady do SP - ak si na PN dlhodobo tak prechodku.
@anchelita PN a RP nemajú nič spoločné - jedno vypláca SP a druhé UPSVaR - je to len zhoda náhod - platí čo som už napísala.
ja čakám rodičák za 2 mesiace, pretože mám dve deti a ked staršia mala3 roky musela som si opätovne žiadať na malého rodičák...lenže tetuška mi neschválila ten mesiac, v ktorý som si žiadala a nedávno mi len vypisovali zo zdravotnej, že nedoplatok...bez určenia platitela..tak som to riešila cez upsvar a tam že: nastala chyba, veľmi sa ospravedlňujeme, a to len vdaka pani z finančného oddelenia zistila, že pani milá pracovníčka ma okašľala, ktorá ma mala na starosti...tak mám dvojnásobne, spätne vrátený za jeden mesiac...nebyť jej..bola neuveriteľne zlatá, tak by som sa toho veru nedočkala

@majuska0503 ved to co sme si pisali