Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mmisell CSOB rodičák
@lindd11 tak toto je problém banky.
@lalinko2010 je mi to jasné... ja to zas vidím z pohľadu novinárky... 😀
@marusia12 Ja mozem napisat co len chcem, ked nechces, necitaj 😀 A ano, viem, ze vyplatny termin je do konca mesiaca, na urade som uz samozrejme nie raz bola a aj sa informovala, moj vyplatny termin zavisi od tohto uradu a toto su informacie od pracovnicky v Karlovke 🙂 A neviem, co ti nesedi na tom, co som napisala, nakolko ano, suhlasim je to podla okresu, s vyplatnym terminom vzdy do konca mesiaca. Iba sa cudujem, respektive som sklamana, nakolko kazdy mesiac chodia rovnako a zrazu nic. Viem, preco ma Modry konik tak zlu reputaciu, pretoze tu su tak zle zenske, hotovy slepicinec 😀
@marusia12 Ved som tu prvy raz po 2 rokoch a na minimalne na dalsie 2 roky posledny 😀 Ale taku zlu, drzu, arogantnu mrchu som uz davno nezazila 😀 A ano, TERAZ naozaj nadavam a ano, tebe ty zmrda 😀 Na internete husta ako rezancova polievka, no v realite skutek utek. Nic zle som nenapisala, fakticky som potvrdila to co pises iba inymi slovami, ktore mne boli povedane a aj tak sa musis hadat a uplne zbytocne... No jo, tazka frajerka si, fakt 😀
@lalinko2010 takze kedze je v 09/2017 piatok 15teho sviatok pride na ucty do 14teho?
@lenicka6697 je to dosť možné že aj skôr.
@nelllinka68 vcera uniekomu nabehli v ba tatra banka..tu som citala..mne este nie
@monula20 no tiež som tento mesiac prekvapená, že nie je 15 na účte, ale presne záleží to od okresu. No čo teraz bude mať BA medzi poslednými 🙂
@nelllinka68 vcera zadavali prikaz na platby..streda alevo stvrtok budu na uctoch..volala som 😊
@lalinko2010 dakujem, potesilo 😀
DS...mbank....po 10-tej som už mala dnes
@skye58 zlatinko... a čo ty o mne vieš, čo ja v reále robím? 😀 Možno ty usudzuješ podľa seba, že vyskakuješ na nete a v reále skutek utek... Ja som urobila určite viac pre túto spoločnosť a stále robím, ako ty... a to viem na 100%. A toto furt nejak nepochopím, ak tu dve medzi sebou diskutujú, načo do toho zasahuje nejaká ďalšia a kazí diskusiu svojimi múdrami? Ono totiž strácam trpezlivosť s blbkami, ktoré sa vyrojili z pieskoviska na MK, s maturitou cez google. Nie nadarmo má potom MK takú povesť ako má... nie kvôli drzým matkám, ale kvôli tým zaostalejším s debilnými otázkami a názormi... stačí si pozrieť na FB X skupín, kde sa MK kvalitne rozoberá. Mám preto radšej drzú ale vzdelanú matku, ako tichú ale trúbu z piesku. A pokiaľ viem, tak drzosť sa zakladá aj na tom, že človek jednoducho vie a stojí si za svojou pravdou, čiže ho niekto iný nemá ako vytočiť. Tvoj názor ma absolútne nezaujíma, vykladaj ho komusi na piesku alebo vo svojom debatnom klube. Prípadne, ak potrebuješ mať posledné slovo, tak mi ešte v diskusií nalož, ja sa vyplačem do vankúša a ty maj pocit, aká si skvelá.... čau 😀
@monula20 ak včera zadávali do 17 hodiny, muselo to byť na účte dnes.... čiže zadávali dnes a na účte to bude zajtra.... prevod trvá zo zákona 24 hodín z banky do inej banky. Od budúceho roku už budú prevody v rámci celej EU do sekundy, čiže sa už na prevody nebude čakať 24 hodín.
@monula20 ďakujem 😉
Trencin este okolo 11,30 vub
Akoze nieco som precitala a poviem svoj naxor tie co pisu
Ze maju byt kazdy mesiac rovbako maju pravdu.v zakone neviem ako to he ale do konca media a SI xobwrte ze vam daju plat jeden media piateho a dalsi 30 teho.ved plat he predsa Len raz mrsacne...
Dochodky chodia na den presne ked vyjde den na sobotu pride piatok
Neviem preco to ma but PRI rodicaku inak
Pardon zapreklep media-mesiac
He-je
Materská, dnes NR
@angelinja to je pravda. Rozdiel, Socialna poistovna vyplaca zo Slovenskej Sporitelne, tie co maju SLSP maju v ten den este, niektore dochodky boli na ucte uz v piatok 11teho. Urad prace, tam sa posiela zo Statnej pokladnice SR a trva to dlsie, dnes mi pisala uradnicka s ktorou konunikujem (kvoli nahradnemu vyzivnemu), ze davky odisli vcera no splatny termin je takmer vzdy 16teho. Aj mne chodil kedysi 13teho 14teho no to bolo davno, uz tak dlho nechodi, v septembri tusik bude skor kedze v pia 15teho je sviatok. Suhlasim, ze by mal byt stanoveny 1 den ako napr.pri vyplatach a nie posielat mirniks dirnigs, ako vide.
@marusia12 24 hodin plati aj ked to posielaju zo Statnej pokladnice SR? Mne tvrdili, ze vcera poslali, to by dnes boli na ucte, ak zadali po nejakom casovom useku(neskor) nemohlo to odist z toho "uctu" vcera ale dnes
My sme zadávali platbu 11.08., končili sme o 10tej a predsa na účte sú peniaze 15.08. Nie je to tak že peniaze sa pošlú 10teho a 11teho sú na účte.
@lalinko2010 prevod trva 3 pracovne dni? Prevod medzi bankami vatsinou trva 24 hodin
@lenicka6697 nieje to pravda, 24h plati pri beznych uctoch, napr ja mam ucet vo vub a, tiez tam mam vjladnu knizku, co je toez ucet alr ked posielam na knizku pripisu sa az o den-dva,pritom ked posielam na bezny ucet do vub je to tam hned. Zo statnej pokladnice mne na vub bezny ucet to trva 2 dni. Ale zalezi aj, kedy su poslane o kolkej. Takze nie neplati ze prevod mas do 24 h. Ano z bezneho na bezny hej ale na iny alebo z ineho nie

@marusia12 naučila som sa komunikovať v kľude, ale niekedy by som im tak povedala...ale som v štádiu že klud...a keď vidíš čo všetko tu je tak aj sociálne cítenie je mizivé. využívanie tohto systému je nekonečné.