Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
A kedy Košice okolie?
Toto som nikdy nepochopila 😂😂😂 vsak ked pride neskôr tak aspon dlhšie vydrží nie? A kratšie obdobie bude do toho ďalšieho. To fakt niekto dva dni uz nevydrží do pondelku?
Dufam ze dnes 🙂
@anchelita kamoska mi uz rano pisala ze sa modli 😂😂😂😂 tak sa modlime 😂
Zatial nikto nič 😕
Prišlo už niekomu rodičak alebo materska
Tiež sa čudujem že ešte nikto nepiše či došli...
Lebo každý mi vraví ze rodičak posielajú 13
Mne chodi prvy den a vzdy po 10tej.tak cakajte 😁
@matilda1990 ...VIES, KED TI UMRE MUZ A TY ZIJES LEN Z RODICAKU, TAK ASI DO PONDELKA NEVYDRZI, NEMA SA KAZDY DOBRE A MA MUZA CO NOSI TISICE
@matilda1990 Súhlasím 🤔 Týmto pýtaním sa kto už má človek príchod svojej materskej / rodičovskej neurýchli 🙂
Mne prisla materska baby 😉
Uz mi pipla ma slsp 😉
@misinka0611 to teda neurýchli ale žial niektoré nemajú sms že vedia hned kedy prídu. Dokonca poznám aj ludí čo neovladaju internetbanking a teda pre nich jediné ako zistia zostatok učtu je cez bankomat alebo banka. Proste niekto sa pýta /niekto nie. Ja osobne sa nepýtam skor oznamujem že mám pre tie čo čakajú, ale zase ma nezaujíma prečo sa pýtaju. Každého osobá vec čo robí, zbytočné sa nad tím pozastavovat.
@matilda1990
@misinka0611 a načo ste tu keď vás to nezuajíma?? nikto vás tu nevolal...dovidenia choďte mudrovať inde... (nezažiješ - nepochopíš)
bb materska slsp uz😉
Pe niekto? Dakujem
@sisinka625 tak tak.mas pravdu.ale kazdy mesiac sa tu najde niekto ktomu sa to nepaci.
Mne to každý mesiac veľmi pomôže, pretože tiež ledva vychádzame s peniazmi. Chodí mi tiež medzi prvými a dnes to fakt potrebujem lebo musím kúpiť letenky na pondelok takže keby mi dnes neprišli bol by to celkom problém.... Zatiaľ mi neprišli alevsan vedieť 😉
Brezno?
Nr slsp
Rodičovský nr slsp 😂 som zabudla dopísať
Aj ja chceeeeeem
Žilina MATERSKA na ucte ☺
TN má

Môžem náhodou okres Komárno má zajtra alebo V pondelok? Ďakujem