Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ano prislo. Vzdy ked pada na vikend 15teho pride rodicovsky skor
Baby este otazka. Naozaj sa mi nechce rollovat 700 stranok len by som chcela vediet ak mi konci teraz v oktobri rodicak v novembri mi este pride? Dakujem a poprosim aby sa mi vyjadrili iba baby ktore chcu a neobtazuje ich to. Diky🙂
@emmkamatus ako kde ba dnes nic
@ewelinkaewel ano lebo ho vyplacaju 1 mesiac pozadu. Mala ma 3 v novembri a posledny rodicak mi dojde v decembri za november
@emmkamatus to vobec nie je tak 🙂 vzdy ked vychadza 15 na vikend tak mi chodi 16, za tie 2 roky mi prisiel skor asi 3 a z toho 2x boli dovodom sviatok 🙂
@ewelinkaewel anooo
@lucinka802
@matulinuska dakujem baby za odpovede. Prajem krasny vikend🙂
ZA mam, aj podporu.
@ewelinkaewel ano ešte raz dostanes
Mne nedošiel a nechápem prečo vždy mi príde 14teho alebo 15 teho ....
Zilina VUB mam
@ewelinkaewel malacky. Mne vzdy tak este sa nestalo ze by mi prisli po 15tom
Prišiel rodicak BR
Lucenec RP ma
Mne neprisiel.
@ewelinkaewel ano 😉
Namestovo materská prišla prídavky nie🙂
Prídavky Nr
@babulenka022 mne domov tisíce nikto nenosí a pripadá mi nezodpovedné, že matky nevedia ušetriť 10-20€ aby vydržali namiesto do 15.kedy bežné chodia davky, až do 16.dňa v mesiaci, strašne dačo, jeden deň.
@matilda1990 nezodpovedne????podla Vas tie ženy čaruju?ved #babulenka022 pise ze jej zomrel muz.....co to je rodicak......ani najom nezaplati.....
@matilda1990 ako sa dá z 210eur ušetriť si neviem predstaviť ak máte návod dajte všetkým síce je finančná gramotnosť nie na takej úrovni ako by mala byť ale ušetriť z rodicovskeho ak muž zarába 500eur resp.niekto sa sám stará a nikto mu nepomáha ....no neviem sama si to rada precitam
@marshmallow Nech je tento stat aký je ma narok jednak na vdovský dôchodok a jednak jej deti majú narok na dôchodok sirotský 🙂
@misinka0611 Presne ako pises, takže ma v konecnom dôsledku možno viac ako ta co muža ma.😉
@misinka0611 pokial nemal jej muz odrobene roky,nedostane nic. To zisti az ked poda o vdovsky a sirotsky
@lalinko2010 ahoj, zahliadla som že robíš na úrade práce, ak by si mala trošku času, nakukni prosím IP, potrebovala by som niečo vysvetliť. Ďakujem veľmi pekne za tvoj čas.
RK nabehol niekomu v piatok rodicak?

Rimavska Sobota v pondelok?