icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

marian86
2. nov 2017

@1cita uzavierka bude 10- ho..takze cca 15-16 ako vzdy

nikcabb
2. nov 2017

@1cita 15-16 urcite

1cita
2. nov 2017

Pozerala som ako to bolo minulí rok a bolo 15 tak preto som aj zvedava čo napíše Lili ako kazdy mesiac.🙂

janhe
2. nov 2017

Preboha je len druheho

sandey
2. nov 2017

@janhe musim sa uz na tejto teme smiat...

janullka
2. nov 2017

Zo zvedavosti som otvorila temu....to nemyslite zeny vazne ze kazdy mesiac ta ista otazka...co keby ste sa isli poinformovat na UPSAVR kedy chodia prispevky dali si kalendar na stol s poznamkou o case prichodu prispevku alebo si odsledovali vypis z uctu a podla toho sa riadili. To naozaj vam nieje blbe sa stale vypytovat dokola to iste...Majte voci sebe uctu ved sa tu vsetky z vas smeju . Okrem mna...mna to neskutocne vytaca

beky1813
2. nov 2017

@janhe ved to, ze uz je druheho a otazka padla az dnes 😀 vacsinou to zacina skor
@janullka a furt tie iste sa vypytuju 😉

janullka
2. nov 2017

@beky1813 ja to nesledujem nemam na taketo temy cas chvala bohu ...nejdem sa k nim radsej vyjadrovat ...musia sa straaasne nudit ked uz stale melu to iste a to nezacal riadne ani novy mesiac

marian86
2. nov 2017

@janullka Upsv s tym nic nema kedy posiela banka.. , oni iba urobia uzavierku

janullka
3. nov 2017

@marian86 ale povedia k akemu datumu a ano zalezi od banky kedy pride prispevok preto je to bezpredmetne tu stale rozoberat

marian86
3. nov 2017

@janullka povedia a to uz aj vieme ze v nov.uzavierka je 11- ho ! Mimochodom na vyplacanie maju cas do konca mesiaca...😉 na to urceny datum nemaju..je to vdaka nasmu ministrovi, ze posielaju ako " vyplaty"

marian86
3. nov 2017

Pardon..10- ho

evittam
3. nov 2017

@janullka Banka s tým nemá nic spolocne, ako tu uz pisem pomaly kazdy mesiac dookola.😉

janullka
3. nov 2017

@evittam no mne to je v podstate jedno ja som reagovala na to aby mali trosku svojej hrdosti a nevypytovali sa blbosti a neboli na smiech 😒

evittam
3. nov 2017

@janullka No mne je ti aj "dve"....😉

evittam
3. nov 2017

@janullka A ano, mas pravdu každý mesiac tie iste o tom istom....😎😉

carla27
5. nov 2017

Ja vdakabohu dostanem v decembri posledny rodicak🙂 vdakabohu preto, ze ma nebudu vytacat prispevky typu: a kedy pride tento mesiac? Uz sa na tom budem len usmievat a budem tu nakukat kvoli nametom na scenare 🙂 vdaka modremu konikovi sa mi na filmarcine zacalo vazne darit 🙂 take namety som nenasla nikde inde🙂

zsuvicska
7. nov 2017

@janullka podla mna to je smiesne ze ta nezaujima a aj tak si tu....cudne????precitala si nazov stranky?

zsuvicska
7. nov 2017

A vsetci ostatni co tu vypisuju ze ich nezaujima a ze kolkoho je,ze je to smiesne. prosim vas a naco ste tu ked vas to nezaujima naco vypisijute. Tato stranka je na to stvorena.ale tak isto kazdy mesiac najdu aj take ako vy ktorym to vadi.Mne zase to je smiesne!!!

misinka0611
7. nov 2017

@zsuvicska Mne je u
@carla27 zvláštne hlavne to, ze sa teší ako uz nedostane rodicak, kedže kvôli tejto stránke musela byt mesiac co mesiac vytočená 😂

majdalenka23
7. nov 2017

@zsuvicska
@misinka0611
úplne s vami súhlasím. Jednej je to jedno, druhej zase dve, ktorá každý mesiac nečekuje kedy nabehne rodičák lebo ho nepotrebuje 😂, ale budú furt mať múdre komenty a odoberať upozornenia, že čo ak bude treba ich názor lebo jedna robí platby pre firmy a druhá je rada, že už RP nedostane a len sem nakukne čo sa tu deje...odpadávam 😨

misinka0611
7. nov 2017

@majdalenka23 Ono ja mám pocit, že niektorí trpia dávkou masochizmu.

Veď ked ma nieco rozčuľuje, vyhýbam sa tomu, ked mi niekto vadí nestýkam sa s nim alebo stykam minimálne, ked mi nieco nachutí nejem to, ked mi nieco nevyhovuje nekupujem to, nepoužívam to.

sandey
7. nov 2017

dievcata, mna len velmi zaujima, co si pomozete tym, ze sa kazdy mesiac pytate inych, ci im nabehol RP... lebo tymto to urcite neurychlite...

jarus74
7. nov 2017

Mam dojem ze kazda ktora pobera RP je zvedava na presny datum vo svojom meste okrese kde patri kedy ho vyplacaju o nic ine tu asi nejde ide tu o presny datum vyplacania v danom meste a o tom je aj tato tema,tie ktore mate blbe komenty a nezaujima vas to nechapem naco tu prispievate.

zsuvicska
7. nov 2017

@jarus74 presne tak moja

viktoria12
8. nov 2017

Ahojte chcem sa opýtať som na predĺženej rodičovskej dovolenke do 6 rokov . Moja otázka znie mala má 15 novembra narodeniny dostanem este niečo ďakujem

marian86
8. nov 2017

@viktoria12 ano v nov. za okt, v dec. za nov 🙂 RD sa vyplaca spatne

zvolsiinylogin
9. nov 2017

Chcem sa opytat..kedy mi vyplatia onku ked som marodila cely mesiac?

marian86
9. nov 2017

@zvolsiinylogin cca od 15-20

vilma36
10. nov 2017

@carla27 Carla Ja sa zivim pisanim scenarov, ale nikdy by mi nenapadlo zhadzovat ma internete ludi, ktori sem chodia normalne sa opytat na datum vyplatenia prispevkov. Niekedy mi RP/materska pride ako prvy prijem, az potom ostatne honorare, ak nieco zarobim. Takze ma to tiez zaujima a info sa velmi hodi. Naozaj sa do toho neviete vcitit? Nikdy ste necakali na ziaden honorar? Pisem hlavne preto, lebo mi je luto, vlastne ma to skor hneva, ze sa ludia s nasou profesiou stylizuju do pozorovatelov zivota ludi, nad ktorymi sa smeju a pohrdaju nimi. Pre koho chcete robit vase filmy? Toto tu je normalny zivot. Mozni mame stastie, ze mame pracu, ktora sa da robit lahsie popri babatku a zarobime si, prispejemd do rozpoctu aspon niecim. ale nie je ok smiat sa tu preto nad tymi, co uz netrpezlivo cakaju, lebo rozpocet nepusti.