Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Pozerala som ako to bolo minulí rok a bolo 15 tak preto som aj zvedava čo napíše Lili ako kazdy mesiac.🙂
Preboha je len druheho
Zo zvedavosti som otvorila temu....to nemyslite zeny vazne ze kazdy mesiac ta ista otazka...co keby ste sa isli poinformovat na UPSAVR kedy chodia prispevky dali si kalendar na stol s poznamkou o case prichodu prispevku alebo si odsledovali vypis z uctu a podla toho sa riadili. To naozaj vam nieje blbe sa stale vypytovat dokola to iste...Majte voci sebe uctu ved sa tu vsetky z vas smeju . Okrem mna...mna to neskutocne vytaca
Pardon..10- ho
Ja vdakabohu dostanem v decembri posledny rodicak🙂 vdakabohu preto, ze ma nebudu vytacat prispevky typu: a kedy pride tento mesiac? Uz sa na tom budem len usmievat a budem tu nakukat kvoli nametom na scenare 🙂 vdaka modremu konikovi sa mi na filmarcine zacalo vazne darit 🙂 take namety som nenasla nikde inde🙂
A vsetci ostatni co tu vypisuju ze ich nezaujima a ze kolkoho je,ze je to smiesne. prosim vas a naco ste tu ked vas to nezaujima naco vypisijute. Tato stranka je na to stvorena.ale tak isto kazdy mesiac najdu aj take ako vy ktorym to vadi.Mne zase to je smiesne!!!
@zsuvicska
@misinka0611
úplne s vami súhlasím. Jednej je to jedno, druhej zase dve, ktorá každý mesiac nečekuje kedy nabehne rodičák lebo ho nepotrebuje 😂, ale budú furt mať múdre komenty a odoberať upozornenia, že čo ak bude treba ich názor lebo jedna robí platby pre firmy a druhá je rada, že už RP nedostane a len sem nakukne čo sa tu deje...odpadávam 😨
@majdalenka23 Ono ja mám pocit, že niektorí trpia dávkou masochizmu.
Veď ked ma nieco rozčuľuje, vyhýbam sa tomu, ked mi niekto vadí nestýkam sa s nim alebo stykam minimálne, ked mi nieco nachutí nejem to, ked mi nieco nevyhovuje nekupujem to, nepoužívam to.
dievcata, mna len velmi zaujima, co si pomozete tym, ze sa kazdy mesiac pytate inych, ci im nabehol RP... lebo tymto to urcite neurychlite...
Mam dojem ze kazda ktora pobera RP je zvedava na presny datum vo svojom meste okrese kde patri kedy ho vyplacaju o nic ine tu asi nejde ide tu o presny datum vyplacania v danom meste a o tom je aj tato tema,tie ktore mate blbe komenty a nezaujima vas to nechapem naco tu prispievate.
Ahojte chcem sa opýtať som na predĺženej rodičovskej dovolenke do 6 rokov . Moja otázka znie mala má 15 novembra narodeniny dostanem este niečo ďakujem
@viktoria12 ano v nov. za okt, v dec. za nov 🙂 RD sa vyplaca spatne
Chcem sa opytat..kedy mi vyplatia onku ked som marodila cely mesiac?
@zvolsiinylogin cca od 15-20
@carla27 Carla Ja sa zivim pisanim scenarov, ale nikdy by mi nenapadlo zhadzovat ma internete ludi, ktori sem chodia normalne sa opytat na datum vyplatenia prispevkov. Niekedy mi RP/materska pride ako prvy prijem, az potom ostatne honorare, ak nieco zarobim. Takze ma to tiez zaujima a info sa velmi hodi. Naozaj sa do toho neviete vcitit? Nikdy ste necakali na ziaden honorar? Pisem hlavne preto, lebo mi je luto, vlastne ma to skor hneva, ze sa ludia s nasou profesiou stylizuju do pozorovatelov zivota ludi, nad ktorymi sa smeju a pohrdaju nimi. Pre koho chcete robit vase filmy? Toto tu je normalny zivot. Mozni mame stastie, ze mame pracu, ktora sa da robit lahsie popri babatku a zarobime si, prispejemd do rozpoctu aspon niecim. ale nie je ok smiat sa tu preto nad tymi, co uz netrpezlivo cakaju, lebo rozpocet nepusti.

@1cita uzavierka bude 10- ho..takze cca 15-16 ako vzdy