Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lenuska63199 Ja som podávala 27.10 a nabehlo mi to dnes 15.11. Vsetko zavisí od šikovnosti pracovníčky 🙂 A co sa týka toho ci ti ti pride spolu, mne napríklad prišlo spolu, ale su u nas v skupinke aj baby kt. to neprišlo spolu 🙂 Napríklad jednej prišiel jeden prídavok na dieta a potom neskôr zas kocikovne a druhy pridavok na dieta naraz.
@kattarina1983 tak to más dobre ze vyzivne mas vacsie. Ja mam rodicak a plus 150€ vyzivne na obidve deti :/ takze ziadna slava :(
@cikada knm uz ma na ucte
uz mam na ucte mam vub
Dakujem no mozno este pride a ked nie tak o mesuac zas :(
Ba vub mam
Okres Senica fiobanka teraz prišlo. Neviem preco až teraz o 14:00 ale hlavne že už sú
namestovo dnes nabehoval rodicak a aj pridavky okolo 11
@malibu21 ja mam na dve deti 420 plus rodicak a pridavky na tri deti
@aveiro2 materská
Postou mal uz niekto?
@drobec2886 mne este neprisli ani na ucet. Cakam ci este dnes bude nieco chodit🤔
Materská, NR, VUB
Baby, mne dosiel papier postou a tetka na poste ze az v.pondelok vyplacaju. Je to mozne ci mam ist na inu postu?
@kattarina1983 wauuu to mas super . no ja na jedno 50 na druhe 100
Dobry den. Sekom mal dnes niekto?
Dobrý deň.Prosim vás kedy sa vypláca očr?
Maminy, oceerka chodi k akemu dnu? KE a okolie. Dik
Zilina kedy bude mat pn na ucet ked uzavierku maju zajtra utorok
😉
@cikada ak maju uzavierku dnes tak peniaze by si mala mat do piatku na ucte

Včera materská , dnes príspevok pri narodení dietata + prídavky na dieta ( Bratislava - Unicredit Bank ) 🎅🏻🎄