Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Baby, nahodou bratislava tatra banka ?
VUB topolcany maaam RP
VÚB PN...Fciiiil😂
@stale_usmiata ja som Ba tatra banka čakám materskú a prídavky a zatiaľ nič neprišlo
Niekto ds?
BB SLSP rodicak a pridavky uz o 9:39 mi piplo
Trnava primabanka 👍
Ja som sa pýtala iba zo zaujímavosti 🙂
RP pred Vianocami som nedostávala.Tak len som chcela vedieť ako to chodí.
Ale kedy prídu, vtedy prídu ;)
Kúty, okres Senica, fiobanka teraz prišiel rodičovský 😉
Baby prisli niekomu rodinne a rodicak nie?
Sala, PABK dosiel
@fede001 Nehnevaj sa,ale ked mas choru dcerku a vies ,ze bude potrebovať lieky,preco si na tie lieky neodlozis peniaze bokom aby si si nemusela na ne pozicat?? Mimochodom,pred vianocami chodi Rp aj tak o par dni skor ako v bezne dni ,tak keby prisiel vcas tak ako ma tak by tvoja dcerka bola bez liekov tyzden? Dost nezodpovedne z tvojej strany..
vub zh rodicak + pridavky o 11-tej pipla smska 🙂
@fede001 handlova okres prievidza
Okres Sl vub máme
@bibyke Niečo podobné som si aj ja pomyslela, ale radšej som nič nenapisala.
RK nabehol už niekomu?
@bibyke @misinka0611 nechcem sa stou mamickou natahovat ani nic..ale ja som mala tiez choru dcerku prvu ked mala dva roky/teraz ma 12/.mala epilepsiu. a financne mi to nevychadzalo . poprosila som lekarku ktora mi vyhovela a robila som to tak ze mi lieky predpisovala na 5 tyzdne..aby sa mi nestalo ze bud nemozem vybrat liek alebo v lekarni by ho nemali.a tak som mala stale jedno balenie v zasobe. ale vravim nechcem sa vadit
@stanka1986svk No tak vy ste mali o 100% lepší prístup 👏
@misinka0611 clovek ak ma chore dietatko a vie ze lieky berie dennodenne tak musi si vytvorit vymysliet system ktory bude fungovat..a mne fungovalo toto..nebola som v strese lebo som vedela ze mam zasobu lieku na tyzden..a rodicak nikdy nemeska tyzden.. a nechcela som zasa riskovat ze jej nedam liek a dostane mi epi zachvat...tak som to vyriesila takto.a viem ze vela mamiciek to robi takto ..lebo recept sa da vybrat len do 7 dni.. ale kazdy ma svoj system...
@mimiqa co je na tom odvazne? Ved
@bibyke len pravdu napisala,ak by neboli vianoce tak rp pride neskor,tak by jej dieta bolo bez liekov dlhsie. Treba hladat riesenia a nie len nadavat a prskat na vsetky strany
@fede001 ja zijem v michalovciach,syncek ma tiez zdrav.problemy ale nefnukam a neprskam jed naokolo. To ti nijako nepomoze
Baby ved neblaznite, takto pred Vianocami by sme vsetci mohli byt chapavejsi, nie si takto nakladat. Smutno mi je z toho normalne.
Dobry den tatra banka mal niekto uz rodicovsky ? Dakujem
Aj ja mam choru dcerku a lieky som davala predpisovat vzdy 2 balenia. A vl ekarni mi bez problemov dali lieky aj bez receptu ktory som priniesla o par dni. Da sa vsetko. Len treba pohnut rozumom a nevyhovarat sa.

@fede001 ale..uz pred mikulasom bolo pisane ze Ke ma 13 ho..a okrem ke aj ja ja Ga napr...sa spametaj...