Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@olinka201 michalovce akurat prislo 😉
@petulda333 aka banka?🙂
Trnava Unicredit bánk??
@deniskami rodicak na sberbank a pridavky otp
Nr unicredit RP prišiel
Humenne už sú na účte 😉
Turzovka mám
@petulda333 ja mam raiffeisen 🙂
Už mám ds
Bratislava, IV.obvod, rodicovsky prispevok aj pridavky uz nabehli 😉 Stastne a vesele baby ❤
Sc prídavky slsp
Bratislava, materská Unicredit má niekto? 😒
@misinka0611 ja mám síce TB ale už mi lezu na nervy
Michalovce raiffesen.bank teraz nabehol👍
KE TB prislo...akurat ako vzdy, meska sms z IB...
@misinka0611 prídavky prišli,materská zatial nie..
@skye58 nikto sa nenaváža. Ja som sa jej raz pýtala aké lieky a druhý krát som jej napísala toto. Evidentne nešlo až o tak ohrozujúci stav, keď pani nereaguje. Ten liek je bez doplatku... takže tak. Tak zas o mesiac rovnaké vyplakávanie. Ja mám nohy v teple a lieky na pol roka dopredu.
@nika_17 Teraz som kukla ze prídavky su na úcte. Mam oznamovanie az od 400 EUR a vyššie 🙂
TB z DK RP na účte, sms ale neprišla.
@evittam md mi prisla prvy krat minuly mesiac v ten den ako rodinne,ale tento mesiac ne. Ale si to bude tym ze patrim pod Bratislavu,aj ked trvaly mam na vychode,ale ako citam tak Ba este nemala 🙂 tak som bola z toho dopletena,som myslela,ze vsetci dostavaju v jeden den rovnako...ale uz vidim ze nie
@misinka0611 myslíš materskú nie? Lebo prídavky sú o niečo nižšie 🙂
@misinka0611 alebo som zle pochopila,že materská ešte neprišla,inak by ti pipla SMS..🙂
@marusia12 ono pani vie, ze urobila zle, ale nevieme pricinu preco, ake ma problemy, co sa jej stalo, nevieme prakticky nic, tak by som posudzovanie aka je matka neriesila... Moze aj nemusi byt dobra mama, ktora ale urobila hlupu chybu, alebo sa jej stalo nieco naozaj zle, neviem a preto nesudim... A pani ocividne nema silu ci chut sa hadat a diskutovat, ja to nemyslim v zlom, no prislo mi pani uprimne luto.
@nika_17 prídavky prišli materská este nie 🙂

BA prisli pridavky (Unicredit)