Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Senec VÚB teraz prišiel rodičovský príspevok
@kikad27 Fíha to fakt? Tento mesiac nejak neskôr uzávierka a pritom sa hovorilo, ze práveže skor bude... To som nečakala ze zajtra najneskôr v piatok .. 😒 Čo už, počkáme si, asi toho má BA veľa.
@bombonka Neviem či si už vyššie čítala, ale ze BA mala len včera uzávierku, tak môžme očakávať zajtra, najneskôr pozajtra 😕 Dnes uz ani nečakam 😕
@misinka0611 hej už som čítala,tak som zvedavá či zajtra alebo až v piatok. Minulý mesiac bola na účte 14.teho
BA II. Obv, vub nabehol cca pred hodinou.
@slunce3 materská ci rodičovský?
@misinka0611 rodicak 😂
Aj s pridavkami
@slunce3 Tak z úradu mi prídavky tiez vtedy nabehli, len ja čakám materskú zo socialky 🙂
@misinka0611 jaaj ale tak aj yo by mohlo byt dnes ..si pamatam ze materska mi chodila poobede okolo 15:00 na vubku. Tak hadam sa dnes potesis 🤗
Ja už dnes materskú nečakáme,pochybujem že príde..
@slunce3 Mne na Unicredit chodilo okolo obeda resp. po ňom vždy vsetko ci uz výplata alebo momentálne ta materská, takze dnes uz vôbec nečakam 🙂 Nevadi 🙂
Ruzomberok tatra banka rodicovsky nabehol dnes cca o 11:00 🙂
@fede001 ahoj mne prisla sms az 11.03 tatra banka ale uz o pol 11 tam boli peniazky
Poštou uz niekomu prišlo?
@misinka0611 ahoj vianoce nemajú vplyv na materskú nám je vyplácaná normálne skôr dostanú peniaze dôchodcovia ak majú dôchodok od štedrého dňa až do silvestra tie dôchodky budú vyplatené ešte pred vianocami
@majuska0503 Ja som to tu od niekoho čítala, tak som tomu verila 🙂 Tak uvidíme ci dnes peniažky nechýbajú ale budú sa hodiť pred Vianocami. Nejak sa mi nechce na poslednú chvíľu chodiť nakupovať ked budú plne obchody 😓
Baby tie čo čakáte materskú z BA akurát mi pipla na účet. Tak dnes už príde asi kazdej
Kedy pridu pnky?
@misinka0611 materská je na účte
@zvolsiinylogin keď už materská nabieha tak aj pnky musia
Tak mám už aj ja,OTP
@bombonka 👍
@zvolsiinylogin pn na úcte už Bratislava
@taodvedla aj mne uz dosli

@marusia12 nepoznam, nesudim, ludia su dnes pomerne zvlastni 😒 Pekny den 🙂