Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@alexik112
@majuska0503 A MD nie je platená z platu ale z VZ, z ktoreho sa platia odvody do SP cim nemusi byt iba plat.😉
Baby z Kosic uz mate matersku? Nie rodicak ale matersku. Pytam sa lebo pridavky mi nabehli z upsvar ale materska nie. A ta mi zvykla skor o den nabiehat zo socialky teda.
@majuska0503 Ja mám zistené, dala som ti link. A nikde sa nehádam, uvádzam fakty. Tak keď niečo tvrdis a stojis si za tym, ze je to pravda tak to doloz alebo uznaj,ze nemáš pravdu 😉. Citujes tu veci, ktoré už neplatia, bohužiaľ. Len som na to upozornila aby tu dievcata vedeli co potrebuju.
@majuska0503 ďakujem za upresnenie 🙂 my sme to riešili, ale manžel zamestnaný je, tak nebol problém 🙂
@kikad27 Ani materská ani prídavky. Ale mam Unicredit tak ocakavam okolo 12:00.
Neviete ako to je od 20januára mám nárok na md.príde mi to už teraz alebo na dalsi mesiac?ďakujem

@alexik112 VZ pre MD je spravidla hrubý prijem za predchádzajúci rok, cize ak by nastúpil na MD do tych 7dni od skončenia PP tak jeho VZ pre MD by bol hrubý príjem za r.2016.