Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@evittam materská je vypočítaná z platu platí ju sociálna
@majuska0503 Ale nehovor, vazne? Ja viem. Naozaj nepotrebujem tvoje rady.
@alexik112
@majuska0503 A MD nie je platená z platu ale z VZ, z ktoreho sa platia odvody do SP cim nemusi byt iba plat.😉
@majuska0503 No, ako dievča? Dozvieme sa odkial máš tých 42dni🤔
@evittam áno??ja sa hádať nepotrebujem a pozistuj si veci
Baby z Kosic uz mate matersku? Nie rodicak ale matersku. Pytam sa lebo pridavky mi nabehli z upsvar ale materska nie. A ta mi zvykla skor o den nabiehat zo socialky teda.
pekny den zienky nabehol uz niekomu z Ke rodicak??
@majuska0503 Ja mám zistené, dala som ti link. A nikde sa nehádam, uvádzam fakty. Tak keď niečo tvrdis a stojis si za tym, ze je to pravda tak to doloz alebo uznaj,ze nemáš pravdu 😉. Citujes tu veci, ktoré už neplatia, bohužiaľ. Len som na to upozornila aby tu dievcata vedeli co potrebuju.
Ga-Mbank nabehol Rodicak
Liptovský Mikuláš rodičovský nabehol
Svidník slsp rodičovský nabehol
Košice slsp nabehol rodicak
Giraltovce slsp nabehol
Slsp Brezno nabehla Materska 🙂
Ba rodičovský ČSOB nabehol
RP senec Tatra banka nabehok
@majuska0503 ďakujem za upresnenie 🙂 my sme to riešili, ale manžel zamestnaný je, tak nebol problém 🙂
Vub trencin a mam odvcera
Materska nikomu?
Baby z BA materská už niekomu prišla?
@kikad27 Ani materská ani prídavky. Ale mam Unicredit tak ocakavam okolo 12:00.
Senec TB uz nabehol
hmm zvlastne ja materska a este nic neprislo som z mi
@misinka0611 aj ja mam unicredit a to chodí neskor
Neviete ako to je od 20januára mám nárok na md.príde mi to už teraz alebo na dalsi mesiac?ďakujem
@kikad27 Fakt len dnes ? 😡

@alexik112 VZ pre MD je spravidla hrubý prijem za predchádzajúci rok, cize ak by nastúpil na MD do tych 7dni od skončenia PP tak jeho VZ pre MD by bol hrubý príjem za r.2016.