Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ahojte... chcem sa popytat... da sa rodicak prepisat na manzela lebo ja idem na matersku... zeby sme dostavali este do tych troch rokov malej???
@svetluska2015 nie, moze sa dostavat iba 1 prispevok , je mozne zastavit iba rodicak..
Dakujem...
@svetluska2015 mozete poziadat urad aby vam vyplacal prispevok na starostlivost o dieta v sume 41,10 eura mesačne do dovrsenia 3 rokov dietata
Ahojte neviete kedy teraz dostane galanta
@sabinarigova pravdepodobne az 16- ho
Podla mna v piatok 13teho aj minule tak prisli 🙂
a čo spravíte s tými dvoma eurami, o ktorý sa rodičovský zvýšil 😀
@bielamacka3 Dám si v lete o 3 kopčeky zmrzliny viac 👏
@misinka0611 zvysil sa rodicovsky???
@misinka0611 tu by ti vysli len dva..
@nika_17 Ano aj tu v BA, no rátala som s nákupon na dedine aj ked aj tu rok čo rok len zvyšujú a zvyšujú ceny 🙂
@misinka0611 ale mozno ti vyjdu dva a este kornutok ako bonus 😉
@hermiona368 ako ste to myseli ten príspevok na starostlivosť o dieťa 41€?? to je čo??
@emao o ten prispevok mozete poziadat ak idete znova na matersku a dieta s ktorym ste boli na rodicovskej dovolenke nema este 3 roky.
@hermiona368 a potom ked idem na rd s druhym dietatom,tak mam narok len na rodicak+pridavky?
@hermiona368 lenže ten príspevok dostane iba do dovrsenia 6t.od narodenia druhého dieťaťa ak vznikol nárok opätovne na materskú inak ho nedostane a ako píšem len 6t.ma nan narok
@nika_17 nepracujem na urade, len pisem co som si ja vybavila. a potom na prve dieta mi chodia uz len pridavky
@vierockamatkova viete ako sa hovori, ked neprsi aspon kvapka, uz su to 2 roky a neviem presne aka suma mi bola vyplatena
@hermiona368 to je v poriadku ja len hovorím ako to v reali skutočne funguje
@vierockamatkova ale aspon nieco ked uz nic ine. Malo kto vie aj o tomto a urcite aj mensia suma potesi ako ziadna 🙂
@hermiona368 aha, čiže len ak by som šla na materskú, však?? znova na rodicovsku nie??
@emao neviem ci sa da spatne ziadat, skuste sA na urade spytat alebo vam mozno poradi vierockamatkova 🙂 ma lepsi prehlad
@diabliq6666 to je namiesto rodicaku ak dieta navstevuje jasle alebo skolku

No ved práve to má zaujima,či niekto neviev kedysme ma terazto Žilina uzavierkuregióny?