icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

denulka19
14. máj 2018

@mircalla si zavolaj do NBS a uvidis co povedia,ak ti to netreba,tak neries

1cita
14. máj 2018

Ani mojmu manzelovi nenabehla viplata do kedy to ma trvat.

suesue1983
14. máj 2018

Aj ja som dnes posielala peniaze a prisli)))

mircalla
14. máj 2018

@denulka19 Ja cakam vyplatu zajtra a neverim, skratka neverim, ze keby boli problemy s platbami tak o tom neni ani tuk okrem diskusii tu

denulka19
14. máj 2018

@mircalla netusim kde je problem,ale zjavne nejaky problem s platbami je,ci to niekde visi alebo drzia,ja netusim,len vravim,ze nejako platby dlho trvaju....ved cas ukaze

denulka19
14. máj 2018

@mircalla a ked si precitas vyssie,tak jedna pani pisala,ze v tatrabanke jej povedali,ze maju nejaky problem,volala tam a dalsia pani povedala,ze robi v banke a ze im doslo upozornenie,ze je nejaky problem..tak neviem ci si to len vymyslaju,alebo odkial to maju...ja v banke nerobim,neviem to odvratit ani potvrdit

stelinka3112
Autor odpoveď zmazal
nika_17
14. máj 2018

Som pozrela odicialnu stranku NBS a tam nic take nepisu

denulka19
14. máj 2018

baby,tak pisem znova..neviem to potvrdit ani odvratit,ale zevraj dneska bude problem s platbami isto odstraneny a od zajtra ,mozno aj dnes neskor zacnu platby normalne nabiehat.neviem to potvrdit ani vyvratit,je to len info z druhej ruky..

denulka19
14. máj 2018

@nika_17 nie veru nepisu,tak ale nikdy nevies,mozno nechceli robit halo

kalexis
14. máj 2018

ja som nenasla na nete nic ze by nbs pozastavila prevody..... alebo na urade prace na stranke nejake info o vyplacani rodicaku....tiez mi vo stvrtok vecer bola zaslana platba a doteraz neprisla....a to mam fiobanku, tak ja uy vobec neviem co sa to tu deje. ale akoze ak maju problem mali by banky svojich klientov informovat ved toto neni normalne, a ak ma rodicak dojst az po 18 tom tak pre nas je to celkom dost problem

ondriktoman
14. máj 2018

Vola som do VUB banky vraj ono o ničom nevedia tak potom kde je pravda.Jedna banka vie druhá nie.

zuzana92521
14. máj 2018

Práve teraz som volala do tatra banky, a povedali mi tam, že národná banka má nejakú poruchu a ze medzibankove platby nebudú pripisovať až do odvolania.. Takže takto to je..

kkyllianna
14. máj 2018

@mircalla Ja robím v banke a sú problémy v NBS, nenabiehajú vôbec platby.

zuzana92521
14. máj 2018

Vnutrobankove prevody budú spracované hneď, lebo oni poruchu nemajú, to len v NBS....

suesue1983
14. máj 2018

Boze zeny aj muzovi rano nabehla vyplata normalne..

solinkarka
14. máj 2018

@mircalla ved citaj poriadne vyssie ze jej to povedali aj v banke

zuzana92521
14. máj 2018

Môjmu mužovi mala dnes nabehnúť výplata a stále nič... Tí, čo mali rovnakú banku ako firma mali ešte v ten deň, ale my nie.. Ani my, ani mužovi kolegovia.

mircalla
14. máj 2018

@kkyllianna Skus to nejako specifikovat ake platby, pretoze niektore zjavne nabiehaju. Plus kedy problem nastal

marshmallow
14. máj 2018

@kalexis veru ak by to bola pravda tak veľa rodín ma problém

mircalla
14. máj 2018

@solinkarka Ja som robila v banke 10 rokov. Pokial peniaze nabehnu ten isty den a ide o problemy, ktore su schopni odstranit v dany den, tak to nemaju preco zverejnovat zatial
Ci ide o nieco, ze nenodrzia valutu dna, kedy mala byt platba pripisana ci to, ze meska 3-4 hodiny?
To je podla mna sakra rozdiel ci pridu peniaze v den D s omeskanim aleno nepridu vobec

solinkarka
14. máj 2018

@mircalla neviem ake maju problemy ale maju nic s tym nespravime len vyckat

nika_17
14. máj 2018

@mircallaako bolo spomenute,vnutrobankove su v pohode,problem je pri medzibankovych prevodoch

nika_17
14. máj 2018

@suesue1983 ak ma ucet v tej istej banke ako firma,tak je to ok.Problem je pri medzibankovych prevodoch

mircalla
14. máj 2018

@nika_17 Fajn, cize niekto nedostal peniaze v ten co mal? Este nie je koniec dna

1cita
14. máj 2018

kolko to bude trvat??

rudkocam
14. máj 2018

Známy robí v NBS. Tvrdí, že áno boli problémy, ale už je to vyriešené 🙂 je to aktuálna informácia 2minúty stará 🙂

dafila
14. máj 2018

Babeny mozem potvrdit ze je problem s prevodmi. Brat pracuje v nemocnici vyplatu ma vzdy presne na cas, prvykrat co je 14teho poobede a jemu nestukla vyplata a to vzdy o tej 11tej uz ju mava na ucte

1cita
14. máj 2018

cize je mozne ze viplatzy nabehnu este dnes??? dik za info

crazybabenka
14. máj 2018

Ja pracujem v SLSP a o žiadnych problémoch nevieme, platby normálne fungujú, aj medzibankové platby boli pripísané v poriadku