Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ani mojmu manzelovi nenabehla viplata do kedy to ma trvat.
Aj ja som dnes posielala peniaze a prisli)))
@mircalla a ked si precitas vyssie,tak jedna pani pisala,ze v tatrabanke jej povedali,ze maju nejaky problem,volala tam a dalsia pani povedala,ze robi v banke a ze im doslo upozornenie,ze je nejaky problem..tak neviem ci si to len vymyslaju,alebo odkial to maju...ja v banke nerobim,neviem to odvratit ani potvrdit
Som pozrela odicialnu stranku NBS a tam nic take nepisu
baby,tak pisem znova..neviem to potvrdit ani odvratit,ale zevraj dneska bude problem s platbami isto odstraneny a od zajtra ,mozno aj dnes neskor zacnu platby normalne nabiehat.neviem to potvrdit ani vyvratit,je to len info z druhej ruky..
ja som nenasla na nete nic ze by nbs pozastavila prevody..... alebo na urade prace na stranke nejake info o vyplacani rodicaku....tiez mi vo stvrtok vecer bola zaslana platba a doteraz neprisla....a to mam fiobanku, tak ja uy vobec neviem co sa to tu deje. ale akoze ak maju problem mali by banky svojich klientov informovat ved toto neni normalne, a ak ma rodicak dojst az po 18 tom tak pre nas je to celkom dost problem
Vola som do VUB banky vraj ono o ničom nevedia tak potom kde je pravda.Jedna banka vie druhá nie.
Práve teraz som volala do tatra banky, a povedali mi tam, že národná banka má nejakú poruchu a ze medzibankove platby nebudú pripisovať až do odvolania.. Takže takto to je..
@mircalla Ja robím v banke a sú problémy v NBS, nenabiehajú vôbec platby.
Vnutrobankove prevody budú spracované hneď, lebo oni poruchu nemajú, to len v NBS....
Boze zeny aj muzovi rano nabehla vyplata normalne..
@mircalla ved citaj poriadne vyssie ze jej to povedali aj v banke
Môjmu mužovi mala dnes nabehnúť výplata a stále nič... Tí, čo mali rovnakú banku ako firma mali ešte v ten deň, ale my nie.. Ani my, ani mužovi kolegovia.
@kkyllianna Skus to nejako specifikovat ake platby, pretoze niektore zjavne nabiehaju. Plus kedy problem nastal
@kalexis veru ak by to bola pravda tak veľa rodín ma problém
@solinkarka Ja som robila v banke 10 rokov. Pokial peniaze nabehnu ten isty den a ide o problemy, ktore su schopni odstranit v dany den, tak to nemaju preco zverejnovat zatial
Ci ide o nieco, ze nenodrzia valutu dna, kedy mala byt platba pripisana ci to, ze meska 3-4 hodiny?
To je podla mna sakra rozdiel ci pridu peniaze v den D s omeskanim aleno nepridu vobec
@mircalla neviem ake maju problemy ale maju nic s tym nespravime len vyckat
@mircallaako bolo spomenute,vnutrobankove su v pohode,problem je pri medzibankovych prevodoch
@suesue1983 ak ma ucet v tej istej banke ako firma,tak je to ok.Problem je pri medzibankovych prevodoch
kolko to bude trvat??
Známy robí v NBS. Tvrdí, že áno boli problémy, ale už je to vyriešené 🙂 je to aktuálna informácia 2minúty stará 🙂
Babeny mozem potvrdit ze je problem s prevodmi. Brat pracuje v nemocnici vyplatu ma vzdy presne na cas, prvykrat co je 14teho poobede a jemu nestukla vyplata a to vzdy o tej 11tej uz ju mava na ucte
cize je mozne ze viplatzy nabehnu este dnes??? dik za info
Ja pracujem v SLSP a o žiadnych problémoch nevieme, platby normálne fungujú, aj medzibankové platby boli pripísané v poriadku

@mircalla si zavolaj do NBS a uvidis co povedia,ak ti to netreba,tak neries