Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
VUB Bratislava materska, NIC
VUBka na to zasa sere a vybavi zajtra zrejme 😀
@mrkvicka060 ani otp
Ani mne nič neprišlo tatra
BA materská došla
Zilina TB niekomu rodicak?
@mrkvicka060 Banka s tym nema nic spoločné. Uz by ste to tu konečne mali pochopit.
@evittam nemusis ma buzerovat. ked si nervozna chod sa vycikat. povedala som to ako vtip, neboj sa, velmi dobre to chapem. a uz sa prestan furt nad niekoho tu vyvysovat, lebo uz mam vyrazky, ked tu citam niektore tvoje prispevky, ako tz si furt len lietadlo a vsetci ostatni su debili. nemozem za to ze materska Bratislava uz prisla, ako to tu bolo pisane a mne Bratislava materska este neprisla... viva la zmysel pre humor!
Csob nitra prave prisla
@mrkvicka060 Nikoho nebuzerujem. Vobec nie som nervózna. Ked mas z mojich príspevkov vyrážky tak ich necitaj.Chce to klud.😉 Tak nevyskakuj na slušných ludi.
Mne, našťastie,vela ludi,nielen z MK vďačí za moje rady.
A nezabudni sa ist vycikat.😜😂
@evittam podla mna si sa teda zacala statocne do mna navazat, tak sa to teraz nesnaz uhrat na chrumkavu. To, ze ty mas problem s porozumenim, to nie je moj problem. mozes sa teraz tvarit, ze si nad vecou, ale zacala si do mna pindat, a uz ked ti poviem, ze to bolo myslene ako vtip na VUB (co si samozrejme nepochopila) a proste, ze mi ta bratislava neprisla, tak sa to snazis uhrat do autu. tak mi mozes kludne skusit vysvetlit, preco mi teda ta materska bratislava neprisla 🙂 budem ti za to tiez vdacna 🙂 a mimochodom, ja som tiez rada, ze tu prispejes normalnymi prispevkami, co ludom opmozu, aj mne uz nejaky ten pomohol, ale preto sa este nemusis spravat tak povysenecky predsa.
@mrkvicka060 Daj mi pokoj. Chod si riešiť svoje problémy na niekom inom. Vyjadrila som svoj názor, viac sa nemám s tebou o čom rozprávať a uz vobec tu nemusim nic "uhravat na chrumkavú" a nijako sa netvarim. Nemám preco. Ale dik za pobavenie.😂😂😂
@evittam 😀 presne ako som si myslela, si presne ten typ, co vie rypat, ale reagovat normalne uz nie 😀 dam ti pokoj neboj sa, vidim, ze ta uvadzam do riadnych rozpakov. len si pripomenme, ze ja som si tu nezacala na tebe riesit svoje komplexy, iba som reagovala na tvoje klasicke pindy v tejto teme, adresovane mne. A hlavne vidim, ze mas jasno v tom preco mi ta materska nenabehla... 😀 niekedy si aj vtipna
@mrkvicka060 Vubka ti nemusela prist preto, ze maju aj tzv. nocne spracovanie, takze ak sa to nestihlo do cuf off casu, tak to pravdepodobne pojde nocnym spracovanim, pripise az to v noci so spatnou valutou. Podla mna to nie je ok, ale VUB to tak robi
@mircalla super dakujem 🙂 to som nevedela
@mrkvicka060 Nerypem,normalne som reagovala a jediná co zacala skakat si ty. A asi ta sklamem-nemam vôbec žiadne komplexy. Pekny vecer
Btw.konik nesklamal,ako sa len dokaze niekto vytočiť na nevinnej poznámke.😶
@evittam ved ano, nerada by som ta sklamala. vidim, ze komplexy nemas 😀
kosice okolie ma nikto
pordon ma niekto kosice okolie

@lilly dakujem nevies nahodou aj bud.mesiac? 😉