icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

marian86
14. máj 2018

@lilly dakujem nevies nahodou aj bud.mesiac? 😉

kikad27
14. máj 2018

@rudkocam aj mne teraz

unctadorg
14. máj 2018

@dajda459 keby ma problem nbs je to na ich oficialnej stranke.... slo len o hoax

denulka19
14. máj 2018

@unctadorg na ich stranke to bolo,aj v sme,aktualitach a tv novinach

mrkvicka060
14. máj 2018

VUB Bratislava materska, NIC

marusia12
14. máj 2018

@unctadorg jaaaj, ďalšia čo VIE 😀

mrkvicka060
14. máj 2018

VUBka na to zasa sere a vybavi zajtra zrejme 😀

nika_17
14. máj 2018

@mrkvicka060 ani otp

niky21
14. máj 2018

@unctadorg veď to tam aj mali 😀

amliv28
14. máj 2018

Ani mne nič neprišlo tatra

faith6
14. máj 2018

BA materská došla

marian86
14. máj 2018

@unctadorg mali na ich stranke

nikita14.88
14. máj 2018

Zilina TB niekomu rodicak?

evittam
14. máj 2018

@mrkvicka060 Banka s tym nema nic spoločné. Uz by ste to tu konečne mali pochopit.

lilly
14. máj 2018

@marian86 az zaciatkom mesiaca budem vediet.. ale ak je pracovny den 16.teho, tak je pomerne iste ze to bude vtedy

emao
14. máj 2018

@evittam má spoločné aj banka, banka musí platbu schváliť a pustiť..

evittam
14. máj 2018

@emao Samozrejme. Ale banka ma na to max.24hodin. Pri prevode medzi dvoma odlišnými bankami. T.j.ak dnes štátna pokladnica posle peniaze tak ich máš zajtra na ucte a je jedno ci mas VUB, TB, atď.

mrkvicka060
14. máj 2018

@evittam nemusis ma buzerovat. ked si nervozna chod sa vycikat. povedala som to ako vtip, neboj sa, velmi dobre to chapem. a uz sa prestan furt nad niekoho tu vyvysovat, lebo uz mam vyrazky, ked tu citam niektore tvoje prispevky, ako tz si furt len lietadlo a vsetci ostatni su debili. nemozem za to ze materska Bratislava uz prisla, ako to tu bolo pisane a mne Bratislava materska este neprisla... viva la zmysel pre humor!

luckarisko74
14. máj 2018

Csob nitra prave prisla

evittam
14. máj 2018

@mrkvicka060 Nikoho nebuzerujem. Vobec nie som nervózna. Ked mas z mojich príspevkov vyrážky tak ich necitaj.Chce to klud.😉 Tak nevyskakuj na slušných ludi.
Mne, našťastie,vela ludi,nielen z MK vďačí za moje rady.
A nezabudni sa ist vycikat.😜😂

mrkvicka060
14. máj 2018

@evittam podla mna si sa teda zacala statocne do mna navazat, tak sa to teraz nesnaz uhrat na chrumkavu. To, ze ty mas problem s porozumenim, to nie je moj problem. mozes sa teraz tvarit, ze si nad vecou, ale zacala si do mna pindat, a uz ked ti poviem, ze to bolo myslene ako vtip na VUB (co si samozrejme nepochopila) a proste, ze mi ta bratislava neprisla, tak sa to snazis uhrat do autu. tak mi mozes kludne skusit vysvetlit, preco mi teda ta materska bratislava neprisla 🙂 budem ti za to tiez vdacna 🙂 a mimochodom, ja som tiez rada, ze tu prispejes normalnymi prispevkami, co ludom opmozu, aj mne uz nejaky ten pomohol, ale preto sa este nemusis spravat tak povysenecky predsa.

evittam
14. máj 2018

@mrkvicka060 Daj mi pokoj. Chod si riešiť svoje problémy na niekom inom. Vyjadrila som svoj názor, viac sa nemám s tebou o čom rozprávať a uz vobec tu nemusim nic "uhravat na chrumkavú" a nijako sa netvarim. Nemám preco. Ale dik za pobavenie.😂😂😂

mrkvicka060
14. máj 2018

@evittam 😀 presne ako som si myslela, si presne ten typ, co vie rypat, ale reagovat normalne uz nie 😀 dam ti pokoj neboj sa, vidim, ze ta uvadzam do riadnych rozpakov. len si pripomenme, ze ja som si tu nezacala na tebe riesit svoje komplexy, iba som reagovala na tvoje klasicke pindy v tejto teme, adresovane mne. A hlavne vidim, ze mas jasno v tom preco mi ta materska nenabehla... 😀 niekedy si aj vtipna

mircalla
14. máj 2018

@mrkvicka060 Vubka ti nemusela prist preto, ze maju aj tzv. nocne spracovanie, takze ak sa to nestihlo do cuf off casu, tak to pravdepodobne pojde nocnym spracovanim, pripise az to v noci so spatnou valutou. Podla mna to nie je ok, ale VUB to tak robi

mrkvicka060
14. máj 2018

@mircalla super dakujem 🙂 to som nevedela

evittam
14. máj 2018

@mrkvicka060 Nerypem,normalne som reagovala a jediná co zacala skakat si ty. A asi ta sklamem-nemam vôbec žiadne komplexy. Pekny vecer

evittam
14. máj 2018

Btw.konik nesklamal,ako sa len dokaze niekto vytočiť na nevinnej poznámke.😶

mrkvicka060
14. máj 2018

@evittam ved ano, nerada by som ta sklamala. vidim, ze komplexy nemas 😀

1cita
14. máj 2018

kosice okolie ma nikto

1cita
14. máj 2018

pordon ma niekto kosice okolie