Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Žilina otp, nabehol pred chvílkou RP
@anniedan nedostala som. Hroza des
Ahoj galanta kedy dostane zajtra alebo moze aj dnes dojst dakujem
Žarnovica RP prišiel niekomu? Slsp?
Materská vôbec...mala som mať prvú dnes a nič neprišlo 😡 slsp
@ejuus122 slsp som zatiaľ nevidela nikoho aj ja čakám jak picino sestra rovnaké mesto len iná banka už má
Príde určite dnes podľa mňa, len za všetko môže ten výpadok NBS. Ale už by nás nemali toľko naťahovať, účty nepočkajú :D
@zazalienkas za tri roky co som doma som nikdy tak nečakala na RP ako dnes. Zrovna ked potrebujem peniaze tak nie a nie nabehnut na účet.
@zazalienkas ahoj....ani čsob sa k tomu akosik nemá :D
@smile31 podla jedneho mudreho vraj vsetci co maju csob budu mat dnes 😀
Este šťastie že včera som bola vlozit priamo na účet peniaze na hypoteku.. inak neviem ci by mali preto pochopenie keby bolo nedostatok financií na účte..
@solinkarka :D a ten múdry mi náhodou nevie povedať aké čísla padnú v piatok v eurojackpote? :D :D :D
@solinkarka a neviete ci aj vub??? Okres dolný kubín
CSOB rodičák BR nabehli :D
@ejuus122 Nemali by 🙂 Na Slovensku to funguje tak, že ked sa človek omešká , div, že naňho exekútora neposielajú, ak je chyba na strane banky/ úradu , proste nejakej inštitúcie tak sa nič nedeje, ved to sa stáva 🙂
Inak, my mame všetko (úver hypotéka) splatnosť 15. a vždy splacame až k 20. a nikdy nebol problem. :-O mala by som Sa na to pozriet.
Vždy som sa čudovala, že ako môže byt takáto téma živá... ale dnes tiež čakám. :D
@zazalienkas tak na mna asi zabudli :D
@1234lubka no normálne potrebuješ aj výpis účtu?
A vub Trnava mal niekto?
@nataliabrun ani ja materska prisla rp nic stale cakam
@enusko len včera sa posielali... Odkiaľ akože ?
@zazalienkas toto jw dnes na nervy
Bratislava, mala niektorá?
Ako mohli vcera posielat a uz vcera niektore mali? Dobra blbost

ahojte 🙂 náhodou PB-ČSOB prišli niekomu? 🙂