Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Vub ZH prislo
Poslednych 5 stran maximalna slepicaren, hadka v tkamer kazdom prispevku. Co urobi trochu mesajuca platba so psychikou ludi...
Neviem co sa stalo,ale az teraz nabehol - slsp ZA
Slsp Zvolen teraz
@petrahanka na FB píšu, že slsp pustá peniaze každú pól hodinu či hodinu neviem už .. až do 21:00 myslím ze budú nabehovat
@michaella_h super ďakujem krásne
Už to nejde od okresu ale asi od banky kedy pustia peniaze. Pretože aj na FB je diskusia v ktorej majú ženy z rôznych okresov už rodicaky na úcte. no iné banky..
@michaella_h Od banky? Aj čo sa týka rodičovského? Čítala som že babám čo majú Unicredit prišlo, mne stále nič. Ale tak tiež môžu púštat postupne ako slsp. Neviem :/
@misinka0611 ani mne na uni nic...
@misinka0611 tak mi to príde... Ja som z MI... väčšinou mám síce 16teho, ale už som čítala na FB , asi tri ženy z MI už majú rodicak ale TB a ČSOB . Mám Raiffeisen a nič 😒
@nika_17 ani ja nic,uni pezinok
@misinka0611 a vy ste SE? Práve jedna baba písala že slsp SE akurát nabehlo
@michaella_h SC, Senec 🙂
Mne vždy chodí rovnako. 15-teho o 10:30 h. Keď 15-teho pripadne na sobotu, nedeľu, či sviatok, tak vždy v piatok nabehne o 10:30 h. Mám mBank, mesto ZC (stredné Slovensko).
A trnava rodicak doslo niekomu?
Tak prave nabehol aj mne BB SLSP...
@misinka0611 tiež mám UniCredit a nič mi ešte neprislo
vub Ba NIC 😏 musime cakat do zajtra 🤑
@tinkax zas to pride v noci. mne prisla dnes v noci materska a este cakam pridavky, musim si to kontrolovat, ci poslu, a stale nic. takze tipujem, ze zas okolo 2-3 v noci nabehnu 🙂
@ejuus122 už sme sa dočkali teda aspoň ja len teda do toho počasia by som ani psa nevyhnala, ale jesť aj lieky treba musíme ísť
Baby VUB? Prišlo niekomu?

hadam aj ga nabehne uz slsp lebo nemocenska dosla