Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mircalla presne tak stat za to moze lebo oni si vybrali dovolenky tak im to je v riti ze kedy nam poslu peniazky.hlavna vec ze oni tie svoje vyplatne maju uz davno na ucte!
Kokos este mozeme byt rady ze nejake davky do 3 r. Dostavame a nie ze stat sa ma starat o nase deti,ved sme si ich nerobili hadam pre peniaze? Ci?
@vierkadominik1 cas maju do konca mesiaca, to ze to chodieva okolo 15. Je len ich dobra vola kludne sa moze stat ze dojdu az 30 maju na to plne pravo
Este ani 10 hodin nie je a zufalstvo narasta. Toto je zaujimave citanie
Baby nezabudajte aj na to ze sms chodia aj neskor a peniaze uz mozte mat na ucte.ja som tak vcera cakala necakala na vyplatu za 3 dni som myslela ze mi ani sms nepride co tam pride pod 20eur peniaze boli uz pred 10 na ucte a sms mi pipla az po pol 11tej.
@marusia12 ved hej mas pravdu
A aby ste boli kludne. BA4 mbank pridavky nabehli. Cize staci len chvilku pockat, kym zacnu nabiehat po 10-tej peiaze a smsky
Svidník SLSP rodičovský príspevok nabehol
Som zvedavá, až raz tie prachy nabehnú až 30 😀
Rodicak okres Senec, Unicredit na úcte. Sms nepipla ale navyseny stav uctu uz je 🙂
Ga-Mbank nabehli
Csob rk na ucte
csob ke na ucte
TB KE mam, sms zatial nedosla...
Prima banka kosice mam
Csob zm mam
TB, Liptovský Mikuláš na účte materská ale sms nepipla
CA, TB nabehol
VÚB NR stále nič a to vždy do 15teho najneskôr 🤔
Senec, rodičovský, TB práve nabehol
Takisto sa mi PRVYKRAT stalo, že keď 15teho pripadá na týždeň, došiel mi neskôr. Zbytočne sa tu hádate. A ano, viem, že chodí rôzne, ale mne teraz prišiel prvýkrát neskôr.
Ke Tatrabanka došlo

Zial stat sa to moze, nie su v omeskani, to je ako nachval, prvy raz, co tie penaize ozaj potrebujem cim skor