Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Nabehol už niekomu rodičak?Dik za info
@micayla997 materska sa vyplaca od 12 do 15
@olinka201 ano mne v oktobri
@hanca1997 jedna pani pisala ze nabehlo yz viacerym
Baby to je este skoro si myslim..Ja ratam stvrtok-piatok
@solinkarka to som tiež čítala ale neviem či to je pravda
@nika1 u nas iz v stredu bude
Budu 14-15 a tych par mesto 13 hi
Minulý mesiac mi materska nabehla uz 9teho a zatiaľ nic tento mesiac,divne,posielajú to ako chcu,keby ma clovek nastavene trvalé príkazy tak je v cudu
@matkamatkova aha... tak mne stale nic...
@matkamatkova ahoj. Ja akurat tiez cakam prvu podporu ,papiere som odovzdala 22.10 a papiere mi uz prisli minuly tyzden...tak hadam dojde uztento mesiac 🙂
@veronikazuko ja som odovzdavala všetky este 31.8.ale nesla som z uradu este na socialku takze v oktobri mi neposlali za september, ked som to zistila hned 15.ci 16.oktobra som to bola dovybavovat takze by som mala mat vsetko ok, ale rozhodnutie mi este neprislo
Rodic.prispevok ZA a okolie 14.11.
@matkamatkova jaj. Mne rozhodnutie prislo minuly tyzden.tak dufam v tento mesiac aj poslu
@veronikazuko Na podporu ma SP tiez len jeden termín-okolo 15.teho v mesiaci. Ak uz mas rozhodnutie a vymer tak ti príde max.15.-16.11.😉
@matkamatkova Ak nepridu peniaze tak nie je všetko ok.
mozno blba otazka na tuto skupinu ale prosim vas kolko a z coho sa vypocitava príspevok v nezamestnanosti? v januari mi konci materska a nenasla som si pracu tak neviem ako postupovat
@sandrittka Tvoj PP trva? Ak áno kedy konci RD (nekončí ti MD ale RD)?
@evittam pravovny pomer mi skoncil pocas materskej...
@sandrittka anonkonvi mi rodicovsky prispevok ale celkovo sa tie tri roky nazyvaju materska dovolenka 😉
@sandrittka Narok na podporu mas do dvoch rokov od skoncenia PP. Cize ak skoncil pocas MD tak nemás na podporu narok ak si vôbec mala.
@evittam aha dakujem nevedela som ze md sa do toho pocita

@misinka0611 ďakujem 🙂