Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@sandrittka No pocita ale len v prípade ak PP trva...Ak skončil (neviem kedy) tak skoncil.
už sa to rozbehlo či až zajtra???🙂
Ba,materska na ucte
Aka banka
Slsp
Ja prima b ale nr zatial nic
Prima banka Nitra už piplo
Rd kosice este nic??
@nika_17 mna vypláca Bratislava mám tb a zatial nič
Zacina sa ti rozbiehat na fb ba materska pipla. Nitra ridicak.
Ak beriete niekto podporu tak prave mi prisla na ucet, sms nie ale uz je na ucte 🙂 rodicak este nic, som okres Pezinok
Bratislava materská tb niekto ?
@vierkadominik1 kosice nikdy nemaju prvy den, uz by ste sa to mohli naucit
@1cita
Tiez som prima banka.NR a nic
Tb okres Zm rodicak, prídavky uz na účte
Ahojte dievčatá mám jednu otázku
Prosím vás ak bol muž na materskej od apríla do októbra ja som bola vedená ako starajúca sa O mnezaopatrené dieťa V poisťovní ..stým že za mňa platili zdravotné. Teraz som zase od 14.októbra na rodicovskej muž V práci. Tento mesiac mi zaplatia aj to omeškane alebo ako sa tu ďalej postupuje.vopred Ďakujem za všetky rady A odpo vede.
Bud som somár ja, alebo vo všzp majú bordel, ale teta pri okienku mi povedala, že ked som ukončila rodičovskú dovolenku, dáva im o tom vedieť úrad práce. Ale mailom mi zo všzp došlo, že to nahlasuje zamestnávateľ...divné
SLSP Nitra RP
Materska Žilina na účte- Vub
@micayla997 ešte nieje iba nitra tb ma
@evittam Ahoj prosím ťa už dlhšie sledujem že sa fakt vyznáš v tychto veciach prosím môžem sa Ta spýtať vec ktorú uz sa ta možno pytali 1000x ale mne odpoveďou fakt pomôžeš 🙂? k veci : Budem mat narok na podporu ak som v práci odrobila rok a trištvrte, potom nastúpila na Md konkrétne rok 2014,, potom bola na Rd a opäť Md - Rd pomer mi stále trvá? Vratit sa tam nechcem/nemôžem koli deťom... Veľmi pekne ďakujem za odpoveď 🙂

@sandrittka A to si kde čítala? MD trva 34tyzdnov-pocas nich poberas materske-davku od SP ak mas narok Potom je to uz RD kde poberas RP co je prispevok od UPSVaR do 3rokov veku dietata, pripadne do 6. Takze nazyvajme to správne.😉