Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@sandrittka No pocita ale len v prípade ak PP trva...Ak skončil (neviem kedy) tak skoncil.
Ak beriete niekto podporu tak prave mi prisla na ucet, sms nie ale uz je na ucte 🙂 rodicak este nic, som okres Pezinok
@vierkadominik1 kosice nikdy nemaju prvy den, uz by ste sa to mohli naucit
@1cita
Ahojte dievčatá mám jednu otázku
Prosím vás ak bol muž na materskej od apríla do októbra ja som bola vedená ako starajúca sa O mnezaopatrené dieťa V poisťovní ..stým že za mňa platili zdravotné. Teraz som zase od 14.októbra na rodicovskej muž V práci. Tento mesiac mi zaplatia aj to omeškane alebo ako sa tu ďalej postupuje.vopred Ďakujem za všetky rady A odpo vede.
Bud som somár ja, alebo vo všzp majú bordel, ale teta pri okienku mi povedala, že ked som ukončila rodičovskú dovolenku, dáva im o tom vedieť úrad práce. Ale mailom mi zo všzp došlo, že to nahlasuje zamestnávateľ...divné
@evittam Ahoj prosím ťa už dlhšie sledujem že sa fakt vyznáš v tychto veciach prosím môžem sa Ta spýtať vec ktorú uz sa ta možno pytali 1000x ale mne odpoveďou fakt pomôžeš 🙂? k veci : Budem mat narok na podporu ak som v práci odrobila rok a trištvrte, potom nastúpila na Md konkrétne rok 2014,, potom bola na Rd a opäť Md - Rd pomer mi stále trvá? Vratit sa tam nechcem/nemôžem koli deťom... Veľmi pekne ďakujem za odpoveď 🙂

@sandrittka A to si kde čítala? MD trva 34tyzdnov-pocas nich poberas materske-davku od SP ak mas narok Potom je to uz RD kde poberas RP co je prispevok od UPSVaR do 3rokov veku dietata, pripadne do 6. Takze nazyvajme to správne.😉