Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
aj aj uz mam,slsp
o 11:00 mi nabehol TB...
VUB Piestany stale nic
Ani VUB Nz
SLSP- mne dnes o 11,21 hodine nabehol
vub cadca uz maaaam
dakujemeee🙂 zo Šurian,okres Nz
Baby otazka, doteraz mi chodila materska pol roka a dneska mi prislo iba 22 aj nejake drobne to mi chodilo kazdy mesiac a potom o chvilu este 90 eciek a nic vic co to je?
@orieska325 bola si vybavit rodicak ? Mne tiez doslo len 22 e a este mi ma prist 80 a stale nic.
@michaelapsotova no neviem to je jednorazov prispevok?som z toho magor...teraz mi bude mesacne chodit kolko nejakych 190 ci ako?? Preco mi doslo len 90?
nabehol este vcera doobeda :D
@orieska325 tych 90eur je doplatok s materskej... no 223eu vychadza rodicak s pridavkami. Ale o rodicak si musite podat. Tento mesiac vam urcite uz nic viac nepride:(
žienky zvyšoval sa rodičák alebo tak? lebo prišla mi platba o 5€ viac ako bežne chodí rodičák a na internet bankingu mi vždy odosielateľa píše UPSVaR a teraz tam je písaná štátna pokladnica tak neviem či to je rodičák či čo
TB KE má niekto???? Kedy vlastne nabehujú peniažky do tejto banky? Viem, že prevody odchádzajú večer.... ☹
@michaelapsotova moment ved vsetko som vyplnala po porode vsetky lajstra...o co mam teraz ziadat este?
No teraz musist ist s papierom co si dostala na matrike do soc.poistovni tam ti daju potvrdenie ze ti skoncila materska a ides na upsvar a podas si o rodicak. @orieska325
VUB PIESTANY PRAVE TERAZ
maaam, uz len 160 :D

Uz sa to blizi🙂)